Últim partit de l’any al Palau

Últim partit de l’any al Palau

El Barça rep dimecres (19h) el Casademont Zaragoza

El Casademont Zaragoza serà aquest dimecres (19h, Movistar+ Deportes) l’últim visitant de l’any al Palau Blaugrana, en la jornada 13 de la Lliga Endesa. El conjunt aragonès acumula tres victòries i tres derrotes en els últims sis partits, després d’un mal inici de temporada amb sis desfetes consecutives.

El rival

Immers en la lluita per la salvació, el Casademont Zaragoza ha millorat les seves prestacions des de l’arribada de l’entrenador Porfi Fisac a l’octubre. L’equip saragossà, que a casa va tombar el Reial Madrid, ha fet diversos ajustos a la plantilla en les darreres jornades.

Els principals jugadors dels aragonesos són Santi Yusta (12,3 punts per partit), Howard Sant-Roos (8,5 punts i 4,2 assistències per partit) i Christian Mekowulu (10 punts i 6,5 rebots). El base Stefan Jovic va debutar en l’última jornada de Lliga Endesa amb 11 punts, 5 rebots i 3 assistències.

El Barça

Per la seva banda, el Barça suma nou victòries i tres derrotes fins ara a la competició domèstica, a una victòria del lideratge. Els blaugranes no han perdut a casa aquesta temporada cap partit de Lliga Endesa, i buscaran allargar la marca en l’últim partit de l’any al Palau Blaugrana.

Els homes de Saras Jasikevicius tancaran el 2022 el proper divendres 30 de desembre, a la pista de l’Estrella Roja de Belgrad (19h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut