València Basket - Barça: Cruel desenllaç (84-83)
Ofert per

Els culers cauen a La Fonteta en un final d'infart i malgrat la gran actuació de Laprovittola, amb 28 punts i 31 de valoració

Derrota cruel del Barça a València a l'Eurolliga. Els culers han caigut davant el València Basket per la mínima (84-83) en un partit trepidant de principi a fi. Els barcelonistes, amb una gran reacció als darrers compassos, han estat a punt de remuntar amb un Laprovittola estel·lar (28 punts, 31 de valoració), però finalment han caigut a La Fonteta.

Màxima igualtat

El primer quart ha estat de domini blaugrana, que ha arribat a guanyar de +6 (8-14) amb bons minuts de Laprovittola i Vesely en atac, però una bona reacció local ha permès tancar el primer període amb màxima igualtat (20-20).

El València ha seguit millorant sobre la pista i el segon quart ha estat de domini local, manant en tot moment al marcador i arribant a guanyar de +7 (41-34). Tot i així, els de Saras han reaccionat a temps i ha acabat ajustant de nou per arribar al descans amb tot per decidir (41-38).

Els culers han reaccionat amb un gran Laprovittola, molt endollat des de la línia de tres, que ha permès al Barça manar al marcador durant els primers compassos del tercer quart. Tot i així, els valencians han tornat a capgirar el marcador amb una bona reacció que deixava tot per decidir al darrer quart (62-59).

S'escapa al darrer quart

El gran inici del quart període del València ha situat als locals a +10 (79-69) a falta de menys de tres minuts per al final. El partit semblava encarrilat per als valencianistes, quan el Barça -de nou amb un gran Lapro- ha tret l'orgull per tornar a ajustar el marcador i posar-se a un punt (81-80) amb un triple de Mirotic a falta de 14 segons. Tot i així, la reacció ha estat incompleta i finalment el triomf s'ha quedat a La Fonteta (84-83).

Així doncs, derrota per la mínima d'un Barça que intentarà refer-se el proper dimecres a les 19.00 hores al Palau Blaugrana davant el Casademont Zaragoza.