El CF Intercity, el rival a la Copa

El CF Intercity, el rival a la Copa

El Barça s’enfrontarà als de Sant Joan d'Alacant als setzens de final de la Copa del Rei el 4 de gener a les 21.00 hores

El FC Barcelona ja coneix el seu rival per als setzens de final de la Copa del Rei. Els blaugrana s’enfrontaran al CF Intercity, equip que actualment milita al grup 2 de la Primera RFEF. El matx es disputarà el 4 de gener (21.00 hores) a l'estadi José Rico Pérez -el camp de l'Hércules d'Alacant-. I és que en aquesta ronda de la competició del KO els partits es disputen al conjunt d’inferior categoria i a partit únic. 

D'aquesta manera els blaugrana buscaran tornar a conquerir un trofeu que han aixecat fins a 31 vegades, esdevenint així l'equip amb més trofeus del KO. 

Eliminatòria inèdita

Aquesta serà la primera ocasió que el primer equip blaugrana i el CF Intercity s'enfrontin en un partit oficial. El conjunt alacantí arriba als setzens després d'haver superat al CA Cirbonero a la primera ronda (0-1) i ve d'imposar-se al Mirandés en la segona (2-0). 

Ara bé, l'Intercity ja sap què és rebre un conjunt culer. I és que aquest curs el Barça Atlètic, que milita en el mateix grup de Primera RFEF que els alacantins, va enfrontar-se al CF Intercity a l'estadi Antonio Solana. Un partit que va acabar sense gols. 

A la plantilla del Cf Intercity hi militen diversos jugadors amb passat culer: Guillem Jaime, Franck Angong, Oriol Soldevila, Carlos Carmona, Cristian Herrera, Benja, Xemi i Pol Roigé.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut