Recam Làser Caldes – Barça: Repartiment de punts (5-5)

Els blaugrana veuen com els locals acaben igualant el matx en un partit marcat per la retirada de la samarreta del malaurat Alexandre Acsensi

Empat en la visita al Recam Làser Caldes (5-5). El Barça ha vist com els locals acabaven igualen un marcador dominat en tot moment pels d'Edu Castro. Amb aquest empat els blaugrana deixen de sumar els primers punts del curs, ja que havien guanyat els anteriors 11 partits disputats a la competició domèstica. Un partit molt especial i marcat per la retirada de la samarreta del malaurat Alexandre Acsensi. Edu Castro no ha pogut comptar amb la baixa ja coneguda de Matias Pascual i Pau Bargalló, per lesió muscular a cama dreta. Cal recordar que Bargalló havia marcat en les 11 jornades disputades.

Inici trepidant

Els d'Edu Castro han començat el partit de la millor manera possible. Ignacio Alabart situava el 0-1 als sis segons, convertint en gol el primer xut del partit. La resposta del Recam Làser Caldes, però, tampoc s'ha fet esperar i els locals empatarien mitjançant Álvaro Borja als 24 segons en un inici trepidant de partit (1-1, min 1).

Els blaugrana han seguit buscant ampliar el marcador i ho han aconseguit en una acció de Joao Rodrigues, que ha rematat una bola dins l'àrea (1-1, min 5). Però l'efectivitat golejador dels culers en aquests primers compassos ha estat espectacular i Sergi Llorca faria l'1-3 als sis minuts.

El matx ha donat pas a uns minuts més estables, sense canvis en el marcador. Fins que una targeta blava al local Álvaro Borja ha servit perquè Albart firmés el seu doblet particular (1-4, min 24). Però el Caldes encara tindria temps a retallar diferències abans del descans. Presas situaria el 2-4 desviant una bola penjada per González.

Final de partit vibrant

A la represa els locals retallarien diferències amb un gol de Marcos Blanqué (3-4, min 34). Alabart hauria pogut ampliar la diferència blaugrana en una targeta blava a Blanqué. Però Pons ha evitat el cinquè gol blaugrana de la nit. Panadero no perdonaria als 42 minuts, situant així el 3-5. En uns darrers minuts amb molta intensitat el Caldes ha marcat el 4-5, obra de Presas.

Els locals han aprofitat una blava a Marc Grau per situar l'empat a poc menys de quatre minuts pel final. Presas ha situat el 5-5 (min 46). Tot i les ocasions el marcador ja no s'ha mogut en el que són els primers dos punts que els blaugrana deixen de sumar aquest curs. Roger Acsensi ha entrat a pista per jugar l’últim segon del partit amb la samarreta del seu germà Alexandre. El proper partit del Barça serà davant el Vilafranca el 8 de gener al Palau Blaugrana en l'últim partit de la primera volta.

Recam Làser Caldes, 5
Barça, 5

Recam Làser Caldes: Jordi Pons, Roger Presas, Álvaro Borja Giménez, Xevi Gurri i Cristian Rodríguez  -cinc inicial-, Jaume Gisbert, Roger Acsensi, Marcos Blanqué i Marc Gonzalez.

Barça: Sergio Fernandez, Sergi Llorca, Joao Rodrigues, Ignacio Alabart i Helder Nunes -cinc inicial-, Joan Pascual, Sergi Panadero i Marc Grau.

Gols: 0-1, Alabart (min 1); 1-1, Álvaro Borja (min 1); 1-2, Joao (min 5); 1-3, Sergi Llorca (min 6); 1-4, Alabart (min 24); 2-4, Presas (min 24); 3-4, Marcos Blanqué (min 34); 3-5, Pandero (min 42); 4-5, Presas (min 44); 5-5, Presas (min 46).

Àrbitres: David Godia i Josep Antoni Ribo. Targeta blava als locals Álvaro Borja i Marcos Blanqué i al blaugrana Marc Grau. Faltes: 5 i 8.