Tot comença des de la defensa

Tot comença des de la defensa

El Barça ha deixat els seus rivals en 63,6 punts en els últims tres partits disputats

Els grans equips sempre es comencen a construir des de la defensa. I el Barça de Saras ha demostrat en els últims tres partits que el punt de partida és la pista del darrere. Ha sumat tres triomfs deixant els seus rivals en una mitjana de 63.6 punts

El Mònaco, amb una mitjana de 84,9 punts, en va anotar 63 a casa seva. El Panathinaikos va arribar fins als 68 punts al Palau, quan n’anotava 81,2 de mitjana per partit a Europa.

I l’últim equip que va patir la defensa blaugrana va ser l’Unicaja, que en va fer 60 quan portava una mitjana de 87,2 punts a l’ACB i després d’haver guanyat 9 partits de forma consecutiva entre Champions i Lliga Endesa.

Un dels millors d’Europa

Pel que fa a l’Eurolliga, el Barça és l’equip que menys punts rep del rival (75,3). Això es deu, a banda de la bona activitat defensiva, a la poca concessió en el rebot: els rivals només li agafen 31,1 rebots de mitjana.

També és un dels equips que menys concedeix als rivals: els seus contrincants només anoten el 49% en tirs de dos punts i el 32,8% en triples. En canvi, en tirs lliures, els rivals del Barça tenen el millor percentatge quan juguen contra els culers anotant el 86,5% dels tirs lliures que intenten.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut