Preestrena de la docusèrie 'FC Barcelona, una nova era'

Preestrena de la docusèrie 'FC Barcelona, una nova era'

L’Auditori 1899 ha acollit aquest vespre la première de la producció de Barça Studios que s’estrenarà el proper 28 de desembre a Prime Video, amb la presència del president Joan Laporta, el tècnic Xavi Hernández i els jugadors del primer equip

El Barça ha viscut aquest dilluns una nit molt especial en la preestrena de la sèrie documental 'FC Barcelona, una nova era', que recull la intrahistòria dels dos últims anys al Club, marcats pel procés de reconstrucció de la plantilla del primer equip de futbol i la regeneració econòmica i institucional de l'Entitat. 

L’Auditori 1899 ha estat l’escenari escollit per celebrar la première de la docusèrie a la qual han assistit el president blaugrana, Joan Laporta, al capdavant d’una representació de la Junta Directiva, el tècnic del primer equip Xavi Hernández i els jugadors del primer equip que aquests dies ja estan a disposició de l’entrenador després del Mundial.

 

En l’acte també han estat presents Ricardo Cabornero, responsable de continguts d’Espanya i Portugal de Prime Video, juntament amb representants del món de l’espectacle com es el cas del germans Muñoz, integrants del grup Estopa, i personalitats com el Molt Honorable Roger Torrent, Conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat. També han assistit diferents executius, treballadors i representants de diversos equips professionals del FC Barcelona.

Tots ells han desfilat per la catifa vermella abans d’assistir a la projecció del quart episodi de la sèrie, que recull diferents moments que posen en relleu de quina manera es va iniciar la reconstrucció del primer equip, com la victòria assolida davant el Reial Madrid per 0-4 al Santiago Bernabéu, en el Clàssic de Lliga del març passat.

La història del Barça vista des de dins

Produïda per Barça Studios, la docusèrie 'FC Barcelona, una nova era' consta de cinc capítols de 30 minuts cadascun i s'estrenarà el proper 28 de desembre a nivell mundial en exclusiva a Prime Video.

La sèrie recull les interioritats dels dos últims anys del Club vistos des de la perspectiva del primer equip. Així, la narració arrenca quan, encara en plena pandèmia, el Barça encaixava una contundent derrota davant el Bayern de Munic per 2-8 a Lisboa en els quarts de finals  de la Lliga de Campions i es tanca amb la pretemporada 2022/23 i el fitxatge de nous jugadors, encapçalats per Robert Lewandowski

I és que el 14 d'agost del 2020 se certificava el final d'un cicle extraordinari iniciat el 2004. Una data que va suposar un punt d'inflexió en el Club que, mesos després, culminaria amb les eleccions a la presidència i l'elecció de Joan Laporta i l'actual Junta Directiva, que van apostar per una nova estructura executiva de futbol amb Mateu Alemany i Jordi Cruyff al capdavant, i, finalment, per la incorporació de Xavi Hernández a la banqueta.

La docusèrie inclou moments vistos des de dins com l'etapa de Quique Setién, la marxa de Luis Suárez, el distanciament de Leo Messi amb l’anterior directiva, l'última temporada de l'argentí al Club, l'entrada de la nova Junta del president Laporta, l'emotiu adeu de Messi, el final de l'etapa de Ronald Koeman i com es va tancar el fitxatge de Xavi com a nou entrenador del Barça.

Tal com mostra la sèrie documental, l'arribada del tècnic de Terrassa va ser crucial en la recuperació de l'equip a la Lliga i en el procés de la remodelació de la plantilla, a partir de la irrupció dels joves i de l'energia que van aportar els reforços en el mercat d'hivern de gener del 2022 amb l'arribada dels jugadors Pierre-Emerick Aubameyang, Ferran Torres, Dani Alves o Adama Traoré.

La sèrie finalitza amb la nova injecció d'il·lusió que van despertar en en el barcelonisme els reforços de l'equip amb l’arribada de Robert Lewandowski, Jules Kounde, Andreas Christensen, Franck Kessie, Marcos Alonso, Héctor Bellerín i Pablo Torre, a més de la continuïtat d’Ousmane Dembélé, una aposta personal de Xavi.

El president Joan Laporta i el procés de reconstrucció econòmica del Club també són protagonistes en la gestació de la planificació de la plantilla que genera un renovat optimisme entre l'afició i torna a omplir l’Spotify Camp Nou.

Joan Laporta: "S'ha fet una gran feina"

El president del FC Barcelona ha volgut donar importància a la gran feina feta durant aquest any i 9 mesos que repassa la docusèrie. És per això que espera que "sigui de gran interès" per a tots els que la consumeixin a partir del proper 28 de desembre.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut