Es reincorporen cinc internacionals més

Es reincorporen cinc internacionals més

Aquest dilluns s'han unit als entrenaments Sergio, Pedri, Ferran, Jordi Alba i Gavi, en una sessió molt especial que ha comptat amb la visita d'Andrés Iniesta

Comença la setmana a la Ciutat Esportiva. Els jugadors culers han tornat als entrenaments aquests dilluns al matí amb grans novetats, on s’han incorporat cinc internacionals més: Sergio Busquets, Pedri, Ferran Torres, Jordi Alba i Gavi.


Un entrenament on han estat presents els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i on també han entrenat els jugadors del filial Héctor Fort, Estanis Pedrola, Dani Rodríguez i Arnau Rafús.

Així doncs, els homes de Xavi Hernández continuen preparant-se per al retorn de la competició, que serà el proper dia 31 de desembre a les 14.00 hores davant l'Espanyol a l'Spotify Camp Nou.

Dues altes més

També aquest dilluns han rebut l'alta mèdica dos nous jugadors culers: Franck Kessie i Pablo Torre, que ja estan recuperats de les seves respectives lesions.

Una visita molt especial

A més, aquest dilluns l'entrenament blaugrana ha comptat amb un convidat de luxe: l'exblaugrana Andrés Iniesta ha estat present a la sessió dels de Xavi, on s'ha pogut retrobar amb alguns excompanys i amics. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut