ElPozo-Barça, semifinal bomba de la Supercopa

ElPozo-Barça, semifinal bomba de la Supercopa

El torneig es disputa a Alzira el cap de setmana del 7 i 8 de gener amb format Final 4 i l’altra semifinal enfrontarà a Movistar Inter amb Antequera

El sorteig de la Supercopa ha deparat les semifinals Movistar Inter-Antequera i ElPozo-Barça. Seran el dissabte dia 7 de gener i els dos guanyadors s’enfrontaran en la final del dia 8 de gener. El torneig es disputa amb format Final Four a Alzira i el Barça defensa el títol aconseguit la temporada passada a Jerez, buscant el que seria la quarta Supercopa per al seu palmarès.

Torras: “Arribarem bé”

El màxim responsable esportiu del Barça de futbol sala, Jordi Torras, ha valorat el sorteig i com arribarà l’equip. “L’eliminació de la Champions condiciona perquè ens obliga més en ser el primer títol en joc”, reconeix Torras. “Ens ha tocat un rival especialment difícil perquè ens tenen moltes ganes, però la part positiva és que l’equip torna a estar en dinàmica positiva, recuperarem a jugadors importants de cara al torneig i arribarem bé per disputar el títol amb plenes garanties”, avisa Jordi Torras.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut