“La pressió d’haver de guanyar títols és per a mi i l’accepto”

“La pressió d’haver de guanyar títols és per a mi i l’accepto”

En una entrevista per a la ‘Revista Barça’ i Barça TV, l’entrenador del primer equip assegura que l’estimula el repte de tornar a guanyar títols i no demana fitxatges per aconseguir-ho

Xavi Hernández ha aprofitat el parèntesi del Mundial per prendre aire i carregar piles. Per això se’l veu enèrgic com mai i convençut, també com mai, que la seva idea de joc i el grup de futbolistes que entrena portaran títols aquesta temporada.

El repte no l’espanta. Ben al contrari: el motiva. Com també el motiva el suport que ha rebut per part de l’afició culer en els 13 mesos que porta a la banqueta del Camp Nou. Els ulls li brillen quan parla del present i el futur de Gavi, Pedri, Ansu i companyia i es desfà en elogis quan escolta el nom de Lewandowski. L’entrenador del Barça està a punt per encarar el que queda de temporada.

Ho explica en una entrevista que publiquen la ‘Revista Barça’ i Barça TV, de la qual aquestes són les frases més destacades:

“Soc conscient que aquest any s’han de guanyar títols. La pressió és sobretot per a mi. I l’accepto. M’agraden els reptes i s’ha de ser valent”

“Vaig dir al Mateu [Alemany] que no ho toquéssim gaire, que estic molt content amb la plantilla, que hem fet família. No sabem, pel tema del fair play, si podrem incorporar nous futbolistes, però estic molt content amb el que tinc.”

“No hem estat al nivell que exigeix la Champions. Ens ha passat de tot: decisions arbitrals errònies, lesions inoportunes. Però també ens ha faltat ser més madurs en els moments clau.”

“Tenim un president molt valent, molt líder, molt capaç i amb les idees molt clares, que ens dona molta confiança, perquè creu en el projecte i ens empeny perquè seguim apostant per la nostra idea.”

“L’Andrés i jo, amb 18 i 20 anys, no estàvem al nivell que ara tenen Gavi i Pedri.”

“Guanyar aquesta Lliga, fet que ens donaria molta estabilitat, com a club i com a projecte esportiu.”

“Ens hem trobat el Club que ens hem trobat i ara mirem de donar-li la volta.”

_GP28394
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut