Àlex Abrines visita Barçaland

Àlex Abrines visita Barçaland

Abans del partit contra l’Unicaja, el jugador del primer equip i Manolo Flores, exjugador i President del Consell del Palau Blaugrana, han gaudit amb els fans de l’espai nadalenc instal·lat al voltant de l’Spotify Camp Nou

El jugador de bàsquet Àlex Abrines, acompanyat pel Legend i President del Consell del Palau Blaugrana Manolo Flores, ha participat aquest diumenge, en la prèvia del Barça – Unicaja, en una trobada amb els fans del Barça coincidint amb les activitats lúdiques i esportives gratuïtes del Barçaland. Unes activitats organitzades en la zona de l’esplanada de l’Spotify Camp Nou i que tenen com a objectiu oferir una proposta diferent als aficionats i aficionades en aquestes dates nadalenques.

Cap a les 19 hores de la tarda, Abrines, que s’està acabant de recuperar d’uns problemes de lumbàlgia, i Manolo Flores han pogut conèixer en primera persona els diferents jocs instal·lats. Com per exemple el Bàsquet 3x3, en què el jugador ha pogut passar una estona. Allà ha signat autògrafs i s’ha fet fotos amb els nens i nenes presents, a banda de jugar una estona amb ells.

Activitats lúdiques

L’espai que envolta l’Spotify Camp Nou s’ha convertit en aquestes dates en l’escenari d’una gran varietat d’activitats esportives i lúdiques, en què els participants poden gaudir en uns espais convenientment adaptats per a l’ús de tots aquells que vulguin introduir-se dins la màgia de Barçaland. 

Com a elements centrals per a la pràctica esportiva, hi ha les pistes de Bàsquet 3x3 Assistència Sanitària, però també les de Futsal 3x3, on es poden demostrar les habilitats en aquests respectius esports.

D’altra banda, demostrar la tècnica i l’habilitat d’un autèntic jugador del primer equip de futsal és ben fàcil amb Futtoc CaixaBank, l’espai per aprendre a dominar la pilota amb el cap a través del joc que Barçaland organitza de la mà de CaixaBank.

L’oferta lúdica de Barçaland la completen diferents propostes com la del circuit d’habilitats Speed Run, l’Street Curling o l’Espai Kids, dedicat als més petits.

Espectacles a l’escenari

Barçaland també disposa del seu escenari, pel qual van passant diferents actuacions de dansa, música i màgia, així com sessions de Contacontes i diferents tallers de manualitats, entre altres ofertes que permeten respirar l’esperit nadalenc a tots aquells que s‘apropin a l’esplanada de l’Spotify Camp Nou.

Nit de Drons a l’Spotify Camp Nou

Una de les grans novetats que oferirà aquest any el programa d’activitats de Barçaland 2022 serà la Nit de Drons, que tindrà lloc els dies 27 i 28 de desembre a l’Spotify Camp Nou. Aquest espectacle, produït per l’empresa Flock Drone Art, oferirà una dansa formada per més de 100 drons, que configurarà un efecte visual màgic.

Aquesta experiència, amb totes les entrades esgotades, estarà vinculada a una visita nocturna al Museu del Barça, ambientada amb música de DJ i servei de begudes, i que es completarà amb tres passades de l’espectacle Nit de Drons, que els assistents podran contemplar des de la tribuna de l’Estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut