Sergio Busquets deixa la selecció espanyola

Sergio Busquets deixa la selecció espanyola

El capità blaugrana ha anunciat a les seves xarxes socials que posa punt i final a la seva etapa ambel combinat nacional

Sergio Busquets posa punt i final a la seva etapa com a jugador de la selecció espanyola. El capità blaugrana, i fins ara capità també d'Espanya, ha anunciat aquest divendres a les seves xarxes socials que deixa la selecció espanyola.

El '5' culer tanca així una etapa molt exitosa amb Espanya, on es va proclamar campió del món el 2010 i campió d'Europa el 2012. A més, després de gairebé 15 anys, Sergio marxa amb un total de 143 partits (i dos gols) amb el combinat nacional, convertint-se en el tercer jugador de la història de la selecció amb més partits, només superat per Sergio Ramos i Iker Casillas.

El seu debut va arribar a l'abril del 2009, quan Espanya va guanyar 1-2 a Turquia en un partit classificatori per al Mundial de 2010. A més, ha participat en un total de quatre Mundials (2010, 2014, 2018, 2022), en els quals ha disputat 17 partits, convertint-se en el jugador espanyol amb més partits en la història dels Mundials (igualat amb Ramos i Casillas).

Xavi: "Sergio és una llegenda de la selecció espanyola"

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut