La setmana comença a Mònaco

La setmana comença a Mònaco

El Barça visita dimecres (19h) l’equip del Principat

El Barça visita aquest dimecres (19h, DAZN) la pista del Mònaco, en la jornada número 13 de l’Eurolliga. El partit al Principat, contra el segon classificat de la competició continental, serà el primer dels tres duels que l’equip blaugrana afrontarà aquesta setmana.

El rival

El Mònaco ha començat la seva segona temporada a l’Eurolliga amb molta força: ocupa la segona posició de la classificació i acumula un balanç de nou victòries -les últimes tres de manera consecutiva- i tres derrotes. El conjunt monegasc només ha cedit un partit a la seva pista.

El jugador més destacat del Mònaco és el base Mike James (18,8 punts i 4,2 assistències per partit), acompanyat per Alpha Diallo (10,6 punts i 4,5 rebots per partit) i Elie Okobo (12,3 punts per partit amb un 48% d’encert des del triple). Un altre dels referents, Jordan Loyd, acaba de patir una lesió facial.

Cal tenir en compte altres jugadors com Donta Hall, Donatas Motiejunas o l’exblaugrana Adrien Moerman.

El Barça

Per la seva banda, el Barça, amb un balanç de vuit victòries i quatre derrotes, arriba al partit esperonat per la victòria del cap de setmana a la pista del Río Breogán (74-78) i amb l’ambició de tornar al camí del triomf a l’Eurolliga.

L’expedició blaugrana ha sumat dos components respecte al partit a Galícia, Cory Higgins i Oscar Da Silva, ja a disposició del tècnic Sarunas Jasikevicius.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut