El Barça CBS i Jelena Vucetic separen els seus camins

El Barça CBS i Jelena Vucetic separen els seus camins

La jugadora montenegrina no seguirà a la disciplina blaugrana

El Barça CBS i Jelena Vucetic han arribat a un acord per a la desvinculació de la jugadora montenegrina, que va formar part de l’equip blaugrana per última vegada en el duel de la jornada 11 de la Lliga Femenina Endesa davant el Tenerife.

Vucetic, internacional amb la seva selecció, va arribar al Barça CBS a principis del mes d’octubre, després de superar algunes dificultats burocràtiques que van endarrerir la seva incorporació.

La base montenegrina ha estat convocada en els onze enfrontaments de Lliga d’aquesta temporada, i ha jugat minuts en set d’aquests xocs. Vucetic ha tancat la seva etapa al Club amb una mitjana d’1,9 punts per partit disputat.

La directora esportiva del Barça CBS, Núria Martínez, ha destacat l’actitud de la jugadora durant tota la seva etapa a l’entitat.

"Jelena Vucetic, tot i ser una gran jugadora, no ha encaixat al Club com pensàvem que ho faria, però ha estat molt professional i amb molt bona predisposició fins a l’últim dia. Esportivament no ens ha funcionat, però és una gran jugadora i sobretot una excel·lent professional", ha subratllat Martínez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut