Toca aixecar-se a Lugo

Toca aixecar-se a Lugo

El Barça visita aquest diumenge (17h) el Río Breogán

El Barça visita aquest diumenge (17h, Movistar+ Deportes) el Río Breogán, en la jornada 11 de la Lliga Endesa. Els blaugranes tornen a Galícia per intentar remuntar el vol després de dues derrotes consecutives entre totes les competicions.

El rival

El Breogán arriba al partit després de guanyar a domicili al Bàsquet Girona (66-73) i amb un balanç de cinc victòries i cinc derrotes. Els gallecs han aconseguit tres d'aquests triomfs a la seva pista.

Els homes més importants fins ara per a Veljko Mrsic han estat Scott Bamforth (14,6 punts per partit i 41% d'encert al triple), Ethan Happ (11,3 punts i 7,7 rebots per partit) i Toni Nakic (9,1 punts per partit). Cal tenir en compte altres noms com Nemanja Nenadic, Sergi Quintela o Sergi García.

El Barça

Per la seva banda, el Barça ha viatjat a Lugo amb les baixes de Cory Higgins i Alex Abrines, els dos amb lumbàlgia, i d'Oscar Da Silva, que arrossega un procés febril. Sergi Martínez segueix el seu procés de recuperació.

Els blaugranes buscaran tornar a la victòria després de dues ensopegades consecutives, la setmana passada a casa de l'Obradoiro (76-74) i aquest divendres davant l'ASVEL (74-75).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut