Barça – LDLC Asvel: Derrota a l’últim sospir (74-75)
Ofert per

El conjunt francès ha derrotat als blaugranes després d’una cistella de De Colo a l’últim segon de partit

Al Barça se li ha escapat la victòria als darrers compassos del duel. Els de Saras han caigut davant de l’Asvel (74-75) després d’un enfrontament on s’ha mantingut la igualtat fins a l’últim segon. Amb aquesta derrota, els culers acumulen nou victòries i tres derrotes a la lliga europea.

Mínim avantatge culer

El Barça ha començat el partit desconnectat i això ho ha aprofitat l’equip francès per agafar un mínim avantatge i posar-se al capdavant en el marcador en els primers minuts (6-10, min.5). L’Asvel ha dominat el rebot ofensiu (6) i això els ha donat segones oportunitats que han sabut aprofitar per a poc a poc anar ampliant la diferència de punts (8-15, min.8). A més els de Saras no han estat encertats de cara a cistella i amb un parcial de 0-7 han arribat al final del primer quart amb 15 punts (15-21).

Al segon quart, els blaugranes han despertat i en els primers dos minuts han aconseguit capgirar el marcador i posar-se un punt per sobre, després d’un parcial de 6-0 (24-23, min. 12). La resta de quart ha estat un duel de cops constants on cap equip aconseguia distanciar-se del rival en el marcador. Un dels blaugranes més destacats ha estat Kyle Kuric que a base de triples (4/6, 12p) ha mantingut l’equip barceloní per davant en el marcador en arribar al descans 46-40.

De Colo dona la victòria visitant

A la represa, el Barça ha posat la directa per endur-se el partit. Després d’un parcial de 6-0 i amb Satoransky posant un toc d’espectacle amb un aley-hoop, els de Jasickevicius han posat el +11 al marcador (55-44, min 23). Ara bé, malgrat els primers minuts d’ímpetu blaugrana, l’Asvel ha resistit i no ha deixat que els culers trenquessin el partit. En arribar al final del tercer quart, tot i que el conjunt barceloní dominava al marcador ha vist com perdia part de l’avantatge ( 62- 57).

Al darrer quart, els de Parker no han posat les coses fàcils als culers. Quan faltaven 5 minuts  ha començat un partit nou pels dos equips quan amb un tir de Fall, els francesos, han empatat el partit (64-64). Els darrers minuts de partit han estat frenètics amb un intercanvi constant de cistelles i mantenint la màxima igualtat fins als darrers segons. Finalment, un tir de De Colo al darrer instant ha donat la victòria al conjunt francès (74-75).

El proper compromís dels de Saras serà el partit de Lliga contra el Rio Breogán el diumenge onze de desembre al Pazo dos Deportes (17 h)