Barçaland ofereix la proposta lúdica més culer per a aquest desembre

Barçaland ofereix la proposta lúdica més culer per a aquest desembre

Del 3 de desembre al 8 de gener torna la tradició nadalenca amb un programa d’activitats gratuïtes a l’esplanada de l’Spotify Camp Nou

Aquest dissabte 3 de desembre s’obre a l’esplanada de l’Spotify Camp Nou les activitats del Barçaland 2022, la festa de Nadal que es viurà a les instal·lacions blaugrana durant el mes de desembre i les properes festes nadalenques, que en aquesta edició avança la seva obertura a la primera setmana de desembre.

Per aprofitar les jornades festives de la primera setmana de desembre, les activitats de Barçaland s’obren aquest any més aviat, per funcionar després únicament el cap de setmana del 17 i 18, i obrir cada dia del 24 de desembre al 9 de gener, excepte els dos dies de futbol a l’Estadi que funcionaran només per al públic del partit durant la prèvia de cada enfrontament, el dia de Nadal i l’1 de gener.

Durant els dies de funcionament del Barçaland, l’esplanada de l’Spotify Camp Nou s’omplirà d’activitats per poder gaudir en família. Les diverses propostes d’activitats lúdiques i accions nadalenques es combinaran amb diferents actuacions musicals i amb la celebració dels partits dels diferents equips del Barça que se celebraran al Palau Blaugrana.

Low Barçaland togoban

Experiència millorada

Els socis i sòcies podran gaudir de totes les activitats que oferiran les instal·lacions de l’Spotify Camp Nou, incloent-hi l’accés al Museu de manera gratuïta.

Per a la resta d’aficionats, aficionades  i famílies culers, el Club proposa el Barçaland Pass, un pack de grans beneficis. Amb un preu de 28 € per a residents i 38 € per a no residents, inclou l’entrada al Tour i Museu del Barça, un menú per persona, un regal del Barça, descomptes en entrades de futbol masculí i una entrada gratuïta per a qualsevol patit de futbol femení, bàsquet i resta de seccions professionals del Club.

Activitats lúdiques

L’espai que envolta l’Spotify Camp Nou es convertirà durant aquestes dates en l’escenari d’una gran varietat d’activitats esportives i lúdiques, on els participants podran gaudir en uns espais convenientment adaptats per a l’ús de tots aquells que vulguin introduir-se dins la màgia de Barçaland.

Calendari Barçaland _CAT _Low

Com a elements centrals per a la pràctica esportiva, es disposarà de les pistes de Bàsquet 3x3 Assistència Sanitària i Futsal 3x3, on es podran demostrar les habilitats en aquests respectius esports, que ja van funcionar durant la prèvia del partit de la Champions femenina contra el Bayern, igual que el Tobogol, un espectacular tobogan que permetrà als joves i als no tan joves passar-ho d’allò mes bé.

D’altra banda, demostrar la tècnica i l’habilitat d’un autèntic jugador del primer equip de futsal serà ben fàcil amb Futtoc CaixaBank, l’espai per aprendre a dominar la pilota amb el cap a través del joc que Barçaland organitza de la mà de CaixaBank.

L’oferta lúdica de Barçaland la completaran diferents propostes com la del circuit d’habilitats Speed Run, l’Street Curling o l’Espai Kids, dedicat als més petits.

Espectacles a l’escenari

Barçaland també disposarà del seu escenari, pel qual aniran passant diferents actuacions de dansa, música i màgia, així com sessions de Contacontes i diferents tallers de manualitats, entre altres ofertes que permetran respirar l’esperit nadalenc a tots aquells que s‘apropin a l’esplanada de l’Spotify Camp Nou.

I durant els dies propis de les festes de Nadal, coincidint amb les vacances escolars, és quan s’afegiran a tota la proposta lúdica de Barçaland aquelles accions vinculades amb les tradicions populars que marquen aquesta celebració. Per això no faltaran aquells dies destinats a fer cagar el Tió gegant culer, al lliurament de cartes al Pare Noel o als patges reials, ni els tallers nadalencs amb tota la seva ambientació.

Nit de Drons a l’Spotify Camp Nou

Una de les grans novetats que oferirà aquest any el programa d’activitats de Barçaland 2022 serà la Nit de Drons, que tindrà lloc els dies 27 i 28 de desembre a l’Spotify Camp Nou. Aquest espectacle, produït per l’empresa Flock Drone Art, oferirà una dansa formada per més de 100 drons, que configurarà un efecte visual màgic.

Aquesta experiència estarà vinculada a una visita nocturna al Museu del Barça, ambientada amb música de DJ i servei de begudes, i que es completarà amb dues passades de l’espectacle Nit de Drons, que els assistents podran contemplar des de la tribuna de l’Estadi. Aquesta activitat té un preu de 5 € per als socis i sòcies, amb un màxim de 3 acompanyants al mateix preu. Per a la resta de públic, el preu és de 15 €.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut