Eric Garcia: “El joc de Luis Enrique és molt semblant al del Barça”

Eric Garcia: “El joc de Luis Enrique és molt semblant al del Barça”

El central blaugrana ha parlat en una entrevista a Mundo Deportivo abans de disputar el tercer partit de la fase de grups

Eric Garcia pot tenir l’oportunitat de debutar en una cita mundialista aquest dijous en el partit de la selecció espanyola contra el Japó. El central blaugrana forma part de la llista dels 26 convocats de Luis Enrique però en els dos partits que s’han disputat fins ara no ha tingut l’oportunitat de tenir minuts. En aquesta entrevista a Mundo Deportivo, el català repassa la temporada amb el Barça i parla sobre el seu possible debut en el Mundial 2022.

En clau blaugrana

“Aconseguir el liderat després de l’eliminació de la Champions va ser molt important. A la Lliga venim d'una trajectòria molt ascendent. El partit contra Osasuna va ser molt complicat, jugant amb un jugador menys, i va ser una victòria d'equip.”

“Quan tornem ens quedaran quatre competicions en joc i ens sentim en l’obligació de guanyar-les. És l’objectiu que tenim.”

“La manera en què vol jugar Luis Enrique és molt semblant a la del Barça i en aquest aspecte ens pot ajudar més”

El seu possible debut al Mundial

“Òbviament estic preparat. És la nostra feina quan no estàs jugant. Entrenar al màxim i si el míster decideix que hem de tenir l'oportunitat, aprofitar-la al màxim.”

“A tots ens agradaria jugar, però el míster ha de triar als onze que creu que per a aquell partit jugaran com ell prefereix. Així que els que no juguen han d'estar ajudant per a donar l'empenteta extra”

“Entrar en l’onze titular va car, és que passa quan hi ha 26 jugadors d'un nivell que podria jugar qualsevol. Hi ha un nivell molt alt i tots tenim les coses molt clares quan ens toca jugar.”

“El grup és una pinya. Ja es porta veient des de fa molt temps. Si alguna cosa caracteritza a aquesta selecció és el grup que hem creat, l'ambient que hi ha i això fa que després en el camp es noti a l'hora de jugar.”

Sobre Luis Enrique

“Sempre he dit que m'ha donat una confiança increïble i la meva obligació és retornar-la-hi.”

“És un entrenador molt pròxim al jugador que transmet el que veu i com el veu. Això al jugador li arriba molt. Si no tens l'oportunitat en els partits has de demostrar que estàs igual o millor del que està jugant.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut