Dídac: “Toca treure l’orgull i fer una passa endavant com a equip”

Dídac: “Toca treure l’orgull i fer una passa endavant com a equip”

El porter d’Arenys no defuig l’autocrítica però diu que “és hora de mirar cap endavant i demostrar que es poden guanyar els 4 títols que queden en joc”

Dídac Plana va aprofitar el marc de la Gala de les Estrelles de la Federació Catalana de Futbol per valorar la situació de l’equip després de la inesperada eliminació a la Ronda Elit de la Champions.

“No busquem excuses, ens han eliminat perquè no hem fet bé les coses i ens ha faltat caràcter i ambició en determinats moments”, explica Dídac Plana. 

Dídac mira cap endavant

“A partir d’ara hem d’actuar com un equip, estar més units que mai i ser regulars sempre, prenent com a exemple l’actitud que vam tenir en l’últim partit contra el Pula per intentar jugar tots els partits amb aquesta gana i demostrar que podem aspirar als 4 títols que queden en joc”, explica Dídac, que també parla del futur immediat de l’equip. “El passat ja és passat i només val mirar cap endavant”, argumenta.

“Ara toca centrar-se en la lliga regular i en aquest sentit és clau mantenir el liderat per no alimentar més els dubtes i recuperar la confiança”, adverteix Dídac. “Abans de nadal juguem cinc partits molt importants contra Betis, Xota, Cartagena, Manzanares i Movistar Inter i és el moment de fer tots una passa endavant per sobreposar-nos a l’eliminació de la Champions i a totes les dificultats”, diu Dídac.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut