Mentalitzats per a la Ronda Elit

Mentalitzats per a la Ronda Elit

L’equip ja és a Croàcia i aquest dilluns començarà a preparar el debut de dimecres contra el Galati romanès

“Som favorits i tot el que no sigui passar seria un fracàs”, va dir Velasco a la prèvia. Però compte, perquè a la Ronda Elit no hi ha marge d’error i el Barça s’enfronta a tres rivals hipermotivats i tindrà en l’Anderlecht belga, un equip dissenyat per aspirar a tot, el rival a batre.

Toc d’atenció

“En els dos últims partits només hem marcat dos gols i hem de millorar en atac i si no volem tenir sorpreses”, diu Velasco. “La derrota a Palma i l’empat a casa contra el Jaén són un toc d’atenció i un avís per a tots”, va dir Velasco, conscient que l’equip se la juga a Pula. “Ara arriba l’hora de la veritat i no podem fallar perquè la Champions és l’objectiu número 1 de la temporada”, reconeix el tècnic.

Velasco té tota la plantilla a disposició per afrontar la Ronda Elit. La convocatòria consta dels 14 jugadors del primer equip i el porter del filial Àlex Lluch. L’equip va arribar ahir a dos quarts de dues de la matinada a Pula després d’aterrar a Venècia i fer un trajecte en bus de quatre hores. Aquest dilluns a la tarda, concretament a les 19h, el Barça s’entrenarà al Mate Parlov Sport Center per primera vegada, i demà dimarts tindrà lloc la sessió oficial UEFA entre 17h i 18h prèvia a l’inici de la competició.

El calendari

El Barça debutarà dimecres contra el Galati a les 17:30h; el segon partit serà dijous contra l’Anderlecht a les 17:30h; i acabarà la participació a la Rinda Elit el dissabte a les 20:30h contra l’amfitrió, el Pula. Només el primer passarà a la Final Four. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut