Torna la Lliga Endesa amb un derbi

Torna la Lliga Endesa amb un derbi

El Barça visita el Joventut aquest diumenge (18.30h)

El Barça visita aquest diumenge (18.30h, Vamos de Movistar+) el Joventut de Badalona, en la vuitena jornada de la Lliga Endesa. El derbi a l’Olímpic arriba després de l’aturada de la competició domèstica per la finestra de seleccions.

El rival

El Joventut arriba al partit amb tres victòries i quatre derrotes, tot i que ha millorat a mesura que ha anat avançant la temporada. Els verd-i-negres només han perdut un partit a casa en el que va de Lliga Endesa.

Els jugadors més destacats fins ara de La Penya són Ante Tomic (17 punts i 7 rebots per partit), Kyle Guy (12,3 punts i 40,6% d’encert en triples) i Henry Ellenson (10,6 punts i 7 rebots per partit). Cal tenir en compte altres noms com Pau Ribas, Andrés Feliz o Joel Parra.

El Barça

Per la seva banda, el Barça aterrarà a l’Olímpic de Badalona com a colíder de la Lliga Endesa, amb un balanç de sis victòries i només una derrota, patida a la jornada inaugural. Els homes de Saras Jasikevicius buscaran oblidar la derrota de dijous a la pista de l’Anadolu Efes, a l’Eurolliga.

El conjunt blaugrana manté les baixes de Nikola Mirotic, que ja ha començat a entrenar amb el grup, i de Sergi Martínez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut