Balde, convocat d’última hora amb la selecció espanyola

Balde, convocat d’última hora amb la selecció espanyola

El lateral blaugrana entra en la convocatòria dels de Luis Enrique després de la lesió de Gayà

Balde estarà al Mundial de Qatar. El lateral blaugrana ha entrat en la convocatòria del combinat de Luis Enrique després de la lesió del jugador del València Gayà. D’aquesta manera Balde es converteix en el vuitè futbolista barcelonista convocat amb la selecció espanyola per a la cita mundialista després de Eric García, Jordi Alba, Pedri, Gavi, Busquets, Ferran Torres i Ansu Fati.

Balde es trobava concentrat amb la selecció espanyola sub-21 i havia entrat en la prellista de 55 futbolistes per al Mundial amb la selecció absoluta, amb qui encara no ha debutat i disputarà així el seu primer Mundial. 

Rècord mundialista

Amb la presència de Balde a Qatar el Barça tindrà el 17 jugadors disputant el Mundial 2022 i es converteix en el primer equip a la història de la competició que aporta tants jugadors. El Bayern de Munic i el Manchester City, amb 16 jugadors respectivament, segueixen els culers en aquest rànquing. 

Cal recordar que els 17 jugadors representaran fins a vuit seleccions, essent el combinat de Luis Enrique el que més culers tindrà amb vuit dels 26 jugadors citats. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut