Examen de recuperació contra Jaén

Examen de recuperació contra Jaén

L’equip afronta l’últim partit abans de la Ronda Elit amb l’objectiu de guanyar i recuperar les bones sensacions per arribar amb confiança a la Champions (ds, 17h, BarçaTV i Esport3)

Després de la derrota a Palma i amb només 2 punts d’avantatge al capdavant de la classificació, el Barça ha marcat amb vermell el partit d’aquest dissabte contra Jaén. El missatge de Velasco és clar: “només començarem a pensar en clau Champions quan acabi el partit contra Jaén”, avisa el tècnic, que espera que l’equip hagi après la lliçó de les derrotes a Múrcia i Palma. “No som invencibles i si no estem al nostre millor nivell tothom ens pot guanyar donada la igualtat que hi ha en totes les competicions”, diu Velasco.

Velasco continua amb les rotacions

El tècnic continua dosificant els minuts per tenir els jugadors frescos veient el calendari que ve. Aquesta vegada descansen Pito i Ortiz, mentre que Dídac Plana ja té l’alta de la lumbàlgia i torna a la convocatòria.

El Jaén arriba en un bon moment al Palau, és quart a la classificació i encadena tres victòries consecutives: dos a la lliga, contra Valdepeñas i Noia, i una a la Copa del Rei, a la pista de O Parrulo.

El Barça-Jaén d’aquest dissabte a les 17h es veurà en directe per BarçaTV i Esport3, i també per l’app de LaLigaSportsTV i la web de la rfef. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut