Gerard Piqué entrega la samarreta del seu últim partit al Museu

Gerard Piqué entrega la samarreta del seu últim partit al Museu

El defensa blaugrana, acompanyat del president Laporta, ha regalat aquest record del Barça - Almeria que va suposar el seu adéu com a jugador a l'Spotify Camp Nou

Una peça que no podia faltar. Aquest divendres, Gerard Piqué ha fet entrega al Museu del FC Barcelona de la samarreta amb la qual va jugar el seu darrer partit com a blaugrana a l'Spotify Camp Nou, el Barça - Almeria del passat 5 de novembre. Un acte que ha comptat amb la presència del president del Club, Joan Laporta, que ha acompanyat la llegenda del Barça.

 

"És un moment simbòlic. És un gran honor que un dels herois del barcelonisme, una part de l'escut del Barça, deixi la seva samarreta aquí, al Museu", ha comentat el president Laporta. Per la seva part, Piqué s'ha mostrat feliç per ser "al costat del Leo Messi i de l'Andrés Iniesta" i ha reconegut que "fa patxoca: estic molt orgullós i molt content".

mini__GP28248-2

D'aquesta manera, el Museu compta ja amb una part important de la història del Club. I és que Piqué ha aconseguit una col·lecció de títols envejable al llarg de tots els seus anys al primer equip. Concretament 30 trofeus, repartits en 8 Lligues, 3 Champions, 7 Copes del Rei, 3 Mundial de Clubs, 6 Supercopes d'Espanya i 3 Supercopes d'Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut