Velasco prioritza el partit contra Jaén

Velasco prioritza el partit contra Jaén

“Hem de donar-li al partit el valor que té i no pensar encara en la Champions”, diu el tècnic

Jesús Velasco ho té clar. “Després de la derrota a Palma ja hem perdut el coixí de punts que teníem al capdavant de la classificació i ara el més important per a nosaltres és el partit de dissabte contra Jaén, i després ja pensarem en la Champions”, avisa el tècnic, que vol recuperar les bones sensacions i arribar amb dinàmica guanyadora a la Ronda Elit.

Lliçó apresa

Per a Velasco, “les derrotes contra ElPozo i Palma s’assemblen en el sentit que vam entrar massa tard al partit i ja sabem que si no donem el 100% des de l’inici qualsevol rival ens pot guanyar perquè hi ha màxima igualtat en totes les competicions”, diu el tècnic, que celebra disposar de tots els jugadors per a preparar els partit contra Jaén i la Champions. 

“Falta que Dídac i Ferrao acabin d’agafar el ritme de competició després d’uns dies parats, però ens dona confiança saber que podem comptar amb ells i amb la resta de la plantilla per afrontar aquests partits tan importants que venen”, reconeix Velasco.

Dídac torna a treballar amb el grup

El porter ha començat a treballar parcialment amb el grup després d’uns dies parat com a conseqüència d’una lumbàlgia aguda. Amb ell, Velasco disposa de 15 jugadors, inclòs el porter del filial Àlex Lluch, per preparar el partit de dissabte. Els mateixos 15 que està previst que diumenge a la tarda viatgin cap a Croàcia per disputar-hi la Ronda Elit.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut