50% de descompte per gaudir de

50% de descompte per gaudir de "PortAventura, Per Nadal"

Fins al 8 de gener, cada soci o sòcia pot disposar d'aquesta promoció amb un màxim de tres acompanyants

Del 19 de novembre al 8 de gener, l’esperit del Nadal envairà novament cada racó de PortAventura Park amb la decoració i els espectacles pensats perquè e gaudeixi d’aquesta època tant especial amb la família i els amics.

I durant aquests dies de celebració de Nadal a PortAventura World, cada soci i sòcia del FC Barcelona i un màxim de tres acompanyants es poden beneficiar a les taquilles del parc d’un important descompte del 50% en la compra d’una entrada d’adult d'un dia per a PortAventura Park; o un 35% de descompte a la compra d’una entrada de júnior o sènior d’un dia per a PortAventura Park; o de 20 € de descompte en l’entrada combinada d’adult d’un dia a PortAventura Park + Ferrari Land.

“PortAventura, Per Nadal”

Fins al 8 de gener Nadal és l'emoció que ho il·lumina tot a PortAventura World. Viu mil experiències amb la seva tematització de conte i els seus espectacles nadalencs. Comparteix emocions a les seves icòniques atraccions i no et perdis la gran novetat, Woody Magic Christmas, un recorregut ple de màgia on els nens hauran de buscar el veritable esperit del Nadal amb l'ajuda dels amics de Woody. PotAventura, Per Nadal.

Carnet de soci a les taquilles

Per validar la promoció, caldrà presentar personalment el carnet de soci del FC Barcelona i el DNI a les taquilles del parc en el moment de la compra. La promoció no és vàlida per a altres parcs o instal·lacions de PortAventura World. 

Consulta tota la informació de PortAventura World a https://www.portaventuraworld.com.

No s'acceptaran targetes o carnets trencats, reenganxats o fotocopiats. No acumulable a altres ofertes o promocions. No bescanviable pel seu valor econòmic. Se’n prohibeix la venda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut