Obertes les inscripcions per al desplaçament a Manchester

Obertes les inscripcions per al desplaçament a Manchester

El preu és de 309 euros per a socis i sòcies, al qual caldrà afegir el preu de l’entrada, encara per determinar

FC Barcelona Desplaçaments ja ha posat a disposició de socis, sòcies i penyistes el programa de viatge a Manchester, per assistir al partit que el 23 de febrer enfrontarà a l’estadi Old Trafford el Barça i el Manchester United, corresponent a la tornada de l’eliminatòria de classificació per als vuitens de final de l’Europa League.

Aquest desplaçament, amb sortida amb avió el mateix dia del partit i tornada a la nit, un cop acabat el xoc, té un preu de 309 euros per a socis i sòcies, i de 380 euros per als penyistes.

Queda per conèixer encara el preu de l’entrada que caldrà ser afegit al cost del desplaçament i que no ha estat confirmat pel club anglès. Aquestes entrades també es podran adquirir de manera independent a l’adquisició del viatge.

Els dies previs a la sol·licitud d’entrades, el Club contactarà amb totes les reserves per estricte ordre de reserva, per informar-los sobre el preu i oferir-los entrades a través de FC Barcelona Desplaçaments.

En el cas que s’acabin les entrades assignades a FC Barcelona Desplaçaments, la resta de viatgers podran sol·licitar les seves entrades a través de la pàgina web del club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut