L'equip menys golejat de les cinc grans Lligues

L'equip menys golejat de les cinc grans Lligues

El Barça només ha rebut cinc gols a les primeres 14 jornades

L’equip de Xavi ha arribat a l’aturada pel Mundial a la primera posició de la Lliga, en part, gràcies a una gran capacitat defensiva. I és que els blaugranes només han rebut cinc gols a les primeres 14 jornades de la competició domèstica, el que suposa la millor dada de la Lliga espanyola, però també de les cinc grans lligues europees. Cap equip de França, Alemanya, Anglaterra i Itàlia ha rebut menys gols a la Lliga.

Comparativa amb la resta d’Europa

Per trobar un equip que s'acosti a les dades del Barça en defensa, ens hem de fixar en Itàlia. L'equip que més a prop està és la Juventus. La "Vecchia Signora" ha encaixat set gols en els mateixos partits que el Barça, dos gols més que els culers, sent així l'equip menys golejat de la Serie A.

Si mirem a França, el PSG és el que han rebut menys gols, amb nou a les primeres 15 jornades, quatre més que el Barça. Els francesos són líders de la seva lliga.

En canvi, si mirem les lligues d'Anglaterra, Espanya i Alemanya, els menys golejats ja superen els 10 gols. A LaLiga, després del Barça, l’equip menys golejat és el Vila-real. Els de Castelló han encaixat 10 gols en 14 jornades, cinc gols més que el Barça. 

A Anglaterra l'Arsenal i el Newcastle amb 11 gols. El Newcastle ha jugat un partit més que els d’Arteta. Un Arsenal que també és capdavanter de la Premier League, mentre que el Newcastle està a la tercera posició.

I a Alemanya, el Bayern de Munic amb 13 gols, vuit més que el Barça. Els bavaresos són líders de la Bundesliga.

Porteries a zero

La bona defensa culer també fa que Ter Stegen sigui el porter amb més porteries a zero de tota Europa. El porter alemany ha deixat al rival sense marcar gol en 11 dels 14 partits que ha disputat. En només tres d’ells li han aconseguit marcar. Van ser la Reial Societat, el Reial Madrid i l'Osasuna.

A la resta d’Europa, l’únic equip que passa la barrera de les 10 porteries imbatudes és la Juve. Entre Mattia Perin i Wojciech Szczesny han deixat la porteria dels italians a zero en deu ocasions, amb un partit més que el Barça.

A Espanya la segona porteria més segura és la del Vila-real. A Gerónimo Rulli només li han marcat gol en set dels 14 partits disputats, el que significa set porteries a zero.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut