Els nou debutants de Xavi

Els nou debutants de Xavi

Des de l'arribada del tècnic blaugrana fins a nou jugadors de les categories inferiors blaugrana han debutat amb el primer equip

Nou. Aquesta és la xifra de jugadors de les categories inferiors culers que han debutat sota les ordres de Xavi des de la seva arribada a la banqueta de l'Spotify Camp Nou. A continuació els repassem per ordre cronològic.

Ilias Akhomach

En el Barça-Espanyol de Lliga, que suposava el debut de Xavi com a entrenador, Ilias Akhomach va disputar els seu primers minuts amb el primer equip. Era el 20 de novembre del curs passat. El primer debutant de l'era Xavi i ho feia jugant de titular i disputant tota la primera meitat, amb 17 anys i el '37' a l'esquena. 45 minuts on va deixar mostres de la seva qualitat. En total ha participat en tres partits amb el primer equip. 

photo5821120741825951798

Ferran Jutglà

El davanter osonenc va debutar amb el primer equip en el Barça-Osasuna del curs passat. El primer dels nou partits que va acabar disputant com a culer, abans de sortir traspassat aquest estiu al Bruges. Jutglà va marcar dos gols com a culer amb el primer equip. 

Álvaro Sanz

El seu debutar va tenir lloc en el Mallorca-Barça del curs passat. Álvaro Sanz va entrar als 71 minuts de joc per Nico González, disputant els darrers 20 minuts del partit al mig del camp, juntament amb Riqui i De Jong. Álvaro va completar vuit passades, va rebre una falta i va recuperar dues pilotes. En total ha participat en quatre partits amb el primer equip. 

Estanis Pedrola

Estanis Pedrola va debutar en el mateix matx que Álvaro Sanz. El davanter blaugrana va entrar en substitució d'Ilias Akhomach al minut 80 de partit i va actuar d'extrem dret durant els darrers compassos de la victòria blaugrana. 

RUIZ4983

Mika Mármol

Mika Mármol va ser el darrer debutant culer de les categories inferiors culers de la temporada passada. El seu debut va tenir lloc al Getafe-Barça del 15 de maig amb el '41' i actuant de lateral esquerre. Mika Mármol va disputar els darrers minuts en substitució de Balde. 

Héctor Bellerín

El jugador format a les categories inferiors blaugrana va debutar en el Cadis-Barça en el seu retorn al Club 11 anys després, ja que l'estiu del 2011 va deixar enrere el seu capítol a La Masia per posar rumb a Londres. Fins al moment Bellerín ha disputat 321 minuts aquest curs. 

Iñaki Peña

El porter blaugrana va debutar oficialment amb el primer equip en el darrer partit de la fase de grups de la Champions, al camp del Viktoria Plzen i disputant tot el partit. Iñaki Peña ho va fer amb 23 anys, 10 anys després d’aterrar a la Masia i de formar-se com a porter blaugrana, en una temporada en què és el segon porter del conjunt català. 

 

Marc Casadó

El jugador del Barça Atlètic també va disputar els primers minuts amb el primer equip en el Viktoria Plzen-Barça de Champions. Casadó va entrar al minut 67 en el lloc de Kessie i convertint-se així en el debutant número 196 'Made in la Masia'.

Chadi Riad

Chadi Riad és, fins avui, és el novè i darrer debutant de les cantegories inferiors culers amb Xavi. El central, un fix al Barça Atlètic de Rafa Márquez, va jugar els últims instants del Osasuna-Barça a El Sadar. 

WhatsApp Image 2022-11-08 at 11.51.25 PM

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut