El primer equip, de visita a la Fàbrica Estrella Damm

El primer equip, de visita a la Fàbrica Estrella Damm

Els blaugranes van visitar les instal·lacions del patrocinador del Club, juntament amb Xavi Hernández i una representació de la directiva del Club

El primer equip blaugrana va ser el protagonista d’una vista realitzada a la Fàbrica Estrella Damm del Prat de Llobregat,  en què van tenir l’oportunitat de conèixer les instal·lacions de la marca, partner del FC Barcelona, i també d’aprendre l’art de com tirar una cervesa de manera correcta. Els jugadors van estar acompanyats en la visita per l’entrenador Xavi Hernández.

 

També hi va assistir una representació institucional del FC Barcelona encapçalada per Rafael Yuste, vicepresident esportiu; Juli Guiu, vicepresident de l’àrea de Màrqueting, Mateu Alemany, director de l’àrea de Futbol; Jordi Cruyff, director esportiu del FC Barcelona, i Enric Masip, membre del gabinet de Presidència.

A la seva arribada a la fàbrica, la comitiva del FC Barcelona va ser rebuda per Ramon Agenjo, conseller de Damm i vicepresident de la Fundació Damm, i per Karen Peiró, mestra cervesera, que els van acompanyar durant la visita i els van descobrir tant les instal·lacions de la planta com els secrets de l’elaboració d’Estrella Damm, cervesa oficial del club blaugrana.

YDRAY-Visita-Plantilla-Barça-a-Fabrica-Damm-23

En el marc de la visita els jugadors van participar en el repte de "L'Estrella més ben tirada", en què distribuïts en quatre equips capitanejats per Frenkie de Jong, Marc ter Stegen, Robert Lewandowski i Pedri van tenir l’oportunitat de desenvolupar les seves habilitats de la mà de Karen Peiró amb el tirador de cervesa per aconseguir la canya perfecta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut