Maccabi Playtika-Barça: Triomf de caràcter (79-86)
Ofert per

Els blaugrana firmen un partit molt seriós amb 13 triples i sumen el cinquè triomf en set partits a l'Eurolliga

Triomf d'intensitat. El Barça s'imposa a la pista del Maccabi Playtika (79-86) en un partit igualat i en què els blaugrana han sabut obtenir el triomf amb 13 triples i un gran joc col·lectiu. Aquest és el primer triomf culer en aquesta pista des del 2016. Laprovittola, amb 19 punts, ha estat el màxim culer.

Bon inici blaugrana

El Barça ha saltat al matx en aconseguir el primer triomf al Menora Mitavchin Arena després de cinc temporades sense fer-ho. Els blaugrana han obtingut la primera diferència en el marcador, amb una bona defensa i un atac que els situava 20-23 al final dels primers 10 minuts de joc. Els de Saras han sabut aprofitar les errades defensives locals.

L'efectivitat des del triple dels blaugrana ha estat clau i amb Abrines i Laprovittola molt encerts, però el local Brown ha respòs situant el Maccabi per davant (40-36). Amb l'empat 40-40 Colson ha anotat un triple final sobre la botzina que deixa els locals tres punts per davant al descans.

Tot per decidir en el darrer període

A la represa el Maccabi ha aconseguit ampliar la diferència en el marcador (50-44). Però amb un parcial culer de 0-10 el matx ha pres un gir radical. Amb la reacció local el marcador era de 61-62 que ho deixava tot per decidir.

En el darrer quart un inspirat Higgins, junt amb el control del matx de tot l'equip, ha resultat clau per situar un 0-11 de parcial. Això ha permès als de Saras encarar els darrers instants del matx amb el triomf tancat. El cinquè en set partits a l'Eurolliga.