Piqué:

Piqué: "El comiat va ser espectacular, vaig marxar molt feliç"

El central blaugrana, en una xerrada a Twitch amb Ibai Llanos, ha repassat diversos temes de l'actualitat i la seva retirada

Després de la seva retirada, Gerard Piqué ha decidit parlar-ne i dels diversos temes d'actualitat al voltant de la seva figura. L'exjugador blaugrana, en una xerrada a Twitch amb Ibai Llanos, ha explicat aquest dimecres que “el comiat de dissabte va ser espectacular”. "No m'esperava el que va passar, no li donava importància i un comiat així s'agraeix moltíssim, però seguiré lligat al Club. Me'n vaig anar molt feliç, sempre m'he sentit molt estimat perquè n'he estat sempre un més", ha afegit.

A més, també ha parlat de la decisió de retirar-se: “Són moltes raons que un va pensant a mesura que passa la temporada. Vaig començar amb una reunió amb el mister en què em va transmetre que aquest any ho tindria difícil. Jo volia intentar-ho perquè venia d'una temporada en què ho vaig jugar tot, però les sensacions no eren les millors ara i l'aturada era el millor moment per prendre una decisió. Sempre he dit que quan no em sentís útil ho deixaria”.

La llegenda culer també, afegeix: “El fet que hi hagués lesions a la meva posició va endarrerir-ho. Després de no jugar contra el Valladolid i l'Elx, em sentia desubicat l'endemà quan anava a entrenar. Vaig estar a punt després d'un d'aquells partits d'entrar al vestidor i dir “s'ha acabat”. No m'acabava de sentir que era el meu lloc. Van començar a caure lesionats i em vaig dir que no podia deixar penjat l'equip i em vaig fixar l'aturada del Mundial com a data límit”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut