El Barça afronta una difícil visita a Tel Aviv

El Barça afronta una difícil visita a Tel Aviv

Els blaugranes juguen aquest dijous (20.05h) a la pista del Maccabi

El Barça visita aquest dijous (20.05h, Dazn) el Maccabi Playtika, en la setena jornada de l'Eurolliga. Els blaugranes s'enfrontaran a un rival amb un balanç idèntic a la present temporada europea (quatre victòries i dues derrotes) en una pista que no assalten des del 2016.

El rival

Els quatre triomfs que acumula el Maccabi en la present temporada s'han produit al Menora Mivtachim Arena, escenari del partit d'aquest dijous i on l'equip israelià es manté invicte. Fora de casa, però, el conjunt dirigit per Oded Kattash no ha estrenat encara l'apartat de victòries. La seva última derrota es va produir a casa del Cazoo Baskonia la passada jornada (116-87).

Els homes més importants fins al moment per al conjunt israelià són Lorenzo Brown (16,3 punts i 6,8 assistències per partit), Wade Baldwin (14,8 punts per partit) i Josh Nebo (10,2 punts per partit). Cal tenir en compte altres noms com Alex Poythress o Jalen Adams.

El Barça

Per la seva banda, el Barça arriba a Tel Aviv en clara línia ascendent, després de sumar dues victòries seguides a l'Eurolliga i tres en els últims quatre enfrontaments. A més, l'equip de Saras Jasikevicius es manté líder a la Lliga Endesa, amb sis victòries i només una derrota, patida a la jornada inaugural.

El conjunt blaugrana manté les baixes de Nikola Mirotic i Sergi Martínez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut