Chadi Riad debuta amb el primer equip

El central, un fix al Barça Atlètic de Rafa Márquez, ha jugat els últims instants del partit a Pamplona

La victòria a Pamplona ha deixat moltes bones notícies per al Barça de Xavi. El liderat, la capacitat de sobreposar-se a les adversitats, els gols de Pedri i Raphinha... i també un nou debut al primer equip. Chadi Riad, central esquerre del Barça Atlètic, ha disputat els últims minuts del compromís contra l’Osasuna i s’ha estrenat amb la samarreta culer.

Era el minut 89 quan Chadi Riad entrava per Pedri amb la missió d’aguantar l’1-2 al marcador, cosa que s’ha complert durant els minuts que ha estat sobre la gespa el central hispano-marroquí.

Un fix al Barça Atlètic

Cal recordar que Chadi Riad, el debutant número 197 #MadeInLaMasia, és un futbolista capital per al Barça Atlètic. Sota les ordres de Rafa Márquez ha estat titular en 10 dels 11 compromisos del filial, havent signat també un gol, el que va donar la victòria al conjunt culer en la primera jornada contra el Castelló. Riad també ha tingut presència amb el Juvenil A a la UEFA Youth League, competició en la qual també va marcar un gol en la victòria per 1-6 al camp de l’Inter de Milà.

Tercera convocatòria amb el primer equip

Pel que fa al primer equip, Chadi Riad havia estat convocat el dia del Barça-Celta a l’Spotify Camp Nou i també el passat dissabte en el Barça-Almeria que va servir per acomiadar Gerard Piqué. A Pamplona, en la seva tercera convocatòria amb els de Xavi Hernández, ha arribat el seu moment. Un debut amb victòria.