Alexia i Gavi ja posen amb els trofeus d'or de Tuttosport

Alexia i Gavi ja posen amb els trofeus d'or de Tuttosport

La Millor Jugadora i el Golden Boy 2022 han pogut alçar els guardons que els cataloguen com els millors

Alexia i Gavi ja han tocat l'or. El passat 21 d'octubre els dos blaugranes van ser escollits com la Millor Jugadora i el Golden Boy 2022, respectivament, i, ara, ja han posat amb els trofeus que entrega Tuttosport

Aquesta tarda del 7 de novembre, el diari italià ha organitzat una gala de moltes estrelles a la Officine Grandi Riparazioni de Torí. Un esdeveniment amb molts focus on no han pogut assistir els dos protagonistes barcelonistes. La capitana del FC Barcelona i el jove 30 culer han aixecat el trofeu des de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. 

La migcampista catalana ha dibuixat un somriure d'orella a orella en el seu discurs de guanyadora. Perquè és una distinció que li donarà energia: "Rebre el premi ara és important, perquè m'estic recuperant de la lesió", ha declarat. La capitana també ha expressat que el seu "objectiu principal és tornar a jugar". "El futbol femení té molt potencial de creixement. Som a l'inici de tot això. És valuós que mitjans com Tuttosport faci premis per a jugadores perquè continuï creixent", ha afegit. 

 

Per la seva banda, el migcampista andalús també ha ressaltat la seva alegria per aquest premi. "Estic molt feliç d'aixecar aquest guardó que també té un amic i company com és Pedri i el millor futbolista de tota la història, Messi", ha explicat el tercer blaugrana en embutxacar-se el Golden Boy. 

 

D'aquesta manera, la 11 i el 30 barcelonistes ja podran afegir el guardó a les vitrines dels seus museus. Uns espais que aquest any s'han omplert. Perquè, per una banda, Alexia podrà situar aquesta pilota daurada de Tuttosport al costat de la Pilota d'Or i del premi Jugadora de l'Any a Europa atorgat per la UEFA. Per altra banda, Gavi podrà col·locar aquesta esfera d'or al costat del Trofeu Kopa que es va endur el passat 17 d'octubre. Sens dubte que estem davant de dos futbolistes que no es cansen de brillar. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut