Benidorm - Barça: Victòria per seguir invictes (24-35)

Els blaugranes aconsegueixen la novena victòria en nou jornades a la competició domèstica

Nova victòria del Barça d'handbol a la Lliga Plenitude Asobal. Els blaugranes han superat al Benidorm (24-35) a la novena jornada, fet que suposa la novena victòria en nou partits disputats. Els homes de Carlos Ortega es mantenen líders en solitari després de ser els primers en aconseguir guanyar a la pista del Benidorm aquesta temporada.

Inici dominant

Els de Carlos Ortega han sortit al Palau d'Esports l'Illa de Benidorm amb el clar objectiu d'emportar-se la victòria. El Barça sempre ha estat per davant al marcador, però no ha pogut marxar per més de dos gols de distància fins als set minuts, quan ha arribat a tenir una diferència de quatre gols (3-7). Els cuers han creat molt perill amb Aleix i amb un gran Frade, autor de cinc gols a la primera meitat.

Així els blaugranes ja han agafat una diferència sòlida en el marcador i han seguit mantenint més de quatre gols de marge fins al final del primer temps. Amb l'ajuda també d'una gran defensa, ja que els valencians jugaven amb set jugadors a l'atac pràcticament tota l'estona. Així els culers deixaven el marcador amb un favorable 12-16.

Sentència blaugrana

A la represa els valencians han sortit millor i han aconseguit retallar la distància a només dos gols al marcador (16-18). Fins que ha aparegut un gran Nielsen, que ha parat fins a quatre penals en tot el partit, i ha aturat el parcial favorable als locals. Aquí el Barça ha tornat a mostrar-se superior tornant a situar una diferència de sis gols (18-24) amb un gol del mateix Nilsen de camp a camp.

Els de Carlos Ortega, ja amb un bon avantatge al marcador, ja no han deixat escapar el triomf. Finalment la diferència ha augmentat fins als 11 gols (24-35). Amb aquest triomf el Barça es manté líder invicte.

Fitxa del partit

Benidorm, 24
Barça, 35

Benidorm: Roberto Rodríguez (-), Ramiro Martínez (2), Ivan Rodríguez (5), Lignires (4), Barceló (3), Nikcevic (-), Soljic (1), Iker Serrano (2) -set incial- Marc Pérez (-), Bernatonis (-), Juan Carlos Sempere (3), Eduardo Calle (1), Adrian Sánchez (1), Daniel Lara (2), Samuel Ibañez (-).

Barça: Nilsen (1), Aleix (4), Dika Mem (1), N’Guessan (2), Carlsbogard (2), Frade (7), Aitor Ariño (3), -set inicial-  Gonzalo Pérez de Vargas (-), Hampus Wanne (2), Petrus (-), Cindirc (-), Artur Parera (5), Domen Makuc (3), Langaro (2), Richardson (2), Urdangarín (1).

Parcials3-3, 3-7, 5-10, 7-12, 8-13, 12-16 (descans), 16-18, 18-21, 19-24, 20-26, 22-29, 24-35 (final).

ÀrbitresJesús Escudero i Jorge Escudero.