El Girona de Marc Gasol visita el Palau per primer cop

El Girona de Marc Gasol visita el Palau per primer cop

El nou derbi català es disputarà aquest diumenge (17h)

El Barça rebrà el Bàsquet Girona aquest diumenge (17h, Movistar+ Deportes) en la setena jornada de la Lliga Endesa. El partit suposarà el retorn de Marc Gasol i Pierre Oriola al Palau Blaugrana i serà també el primer enfrontament d’ambdós equips a la màxima categoria, en la temporada de debut del conjunt gironí.

El rival

El Girona arriba al derbi del diumenge després d’aconseguir dues victòries consecutives, per acumular un balanç de dos triomfs i quatre derrotes en els primers compassos de la Lliga Endesa. Els homes més destacats fins ara per Aíto García Reneses han estat Marc Gasol (14,8 punts per partit), Kameron Taylor (13,8 punts per partit) i Dusan Miletic (9 punts per partit).

Cal tenir en compte altres noms com el de Quino Colom, Pato Garino o Pierre Oriola, que viurà en el retorn al Palau Blaugrana el seu debut com a jugador del Bàsquet Girona.

El Barça

Per la seva banda, el Barça arriba al partit després de superar el Fenerbahce a l’Eurolliga (81-80) per consolidar el gran moment de forma de l’equip, líder a la Lliga Endesa amb cinc victòries i només una derrota.

El conjunt blaugrana manté les baixes de Nikola Mirotic i Sergi Martínez.

El partit 100 de Rokas Jokubaitis

El duel de diumenge serà especial també per a Rokas Jokubaitis. I és que el base lituà arribarà a la fita de 100 partits amb la samarreta del Barça: 46 aparicions a l’ACB, 43 a l’Eurolliga, 3 a la Copa del Rei, 4 a la Supercopa Endesa i 4 a la Lliga Catalana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut