El Barça rep el líder de l’Eurolliga

El Barça rep el líder de l’Eurolliga

El Fenerbahce visita el Palau aquest divendres (20.30h)

El Barça rep aquest divendres (20.30h, Dazn) el Fenerbahce Beko, líder de l’Eurolliga, en la sisena jornada de la competició. El Palau posarà a prova un equip turc que aquesta temporada encara no coneix la derrota a Europa.

El rival

La visita del Fenerbahce suposarà la tornada a Barcelona de dos jugadors que van defensar la samarreta blaugrana la temporada passada, Nick Calathes i Nigel Hayes-Davis. Els homes més determinants en aquest inici per al conjunt de Dimitris Itoudis són Scottie Wilbekin (15,6 punts per partit), Marko Guduric (13 punts per partit) i el pivot Johnathan Motley (12,6 punts per partit).

El Barça

Per la seva banda, el Barça arriba al duel immers en una millora de sensacions i resultats. Els homes de Saras Jasikevicius han sumat tres victòries consecutives entre totes les competicions, són líders a la Lliga Endesa i acumulen un balanç de tres triomfs i dues derrotes a l’Eurolliga.

El conjunt blaugrana manté les baixes de Nikola Mirotic i de Sergi Martínez. Kyle Kuric ja s’ha reincorporat totalment a la disciplina d’entrenaments del grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut