Sergi Llorca rep l’alta mèdica
Ofert per

Sergi Llorca rep l’alta mèdica

El ‘44’ blaugrana agafarà ritme de competició en un amistós i en tres duels amb el Barça Atlètic

Sergi Llorca ha rebut l’alta mèdica després d’haver-se recuperat de la luxació a l’espatlla esquerra soferta abans d’iniciar la pretemporada. Després d’haver estat sotmès a una artroscòpia, el jugador del primer equip ha realitzat quatre intensos mesos de treball de recuperació i ara ja està a punt per competir. “Estic molt content i, ara que faig entrenaments de pista, tinc molt bones sensacions”, ha declarat Sergi Llorca.

El jugador ha destacat que “hem treballat molt des del primer dia amb el fisioterapeuta i amb el preparador físic. Que ara em pugui sentir bé dins de la pista és gràcies a ells”.

Degut a l’aturada de l’OK Lliga per la disputa del Mundial, el proper partit oficial del primer equip no serà fins el dimecres 23 de novembre a La Corunya (20.00 hores). Amb l’objectiu d’obtenir ritme de competició, Llorca participarà aquest dijous en el partit amistós que disputaran els no internacionals del primer equip i els joves de l’hoquei formatiu a Vilafranca del Penedès (20.30 hores). I també disputarà tres partits oficials d’OK Lliga Plata amb el Barça Atlètic. “Vull aprofitar-ho al màxim per preparar-me i agafar ritme de competició”, ha manifestat el ‘44’ barcelonista.

Llorca, que va arribar al Barça el 2010 (sent aleví) i que va ser el màxim golejador de l’OK LLiga Plata 2015/16 (45 gols), tornarà al filial per participar en els tres partits previs al retorn a l’OK Lliga. Està previst que jugui contra el Taradell a Llars Mundet (9/11) i a les pistes del Cerdanyola (12/11) i del Congrés (15/11).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut