Suport incondicional de les penyes a Plzen

Suport incondicional de les penyes a Plzen

La Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues (República Txeca) va organitzar un sopar amb la presència de Josep Ignasi Macià i avui ha preparat una trobada amb els seguidors blaugrana.

El Barça tindrà el suport de 361 penyistes en el partit d’avui a Plzen, entre els quals destacarà la presència de seguidors txecs que, representats per la Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues, tenyiran de blaugrana les graderies del Doosan Arena.

Amb motiu d’aquest desplaçament, la junta directiva de la PB Lleó de Dues Cues va organitzar ahir al vespre un sopar per rebre a la comitiva blaugrana que, en aquesta ocasió va estar representada per Josep Ignasi Macià, integrant de la Junta Directiva del FC Barcelona. Durant el sopar, la penya amfitriona va aprofitar per presentar en societat la seva nova bandera que volen portar als estadis d’arreu per animar al Barça. També es va obsequiar al Club amb unes copes de cristall de Bohemia típic de la zona, commemoratives del partit.

Durant els parlaments, Pavel Misar, president de la PB Lleó de Dues Cues va agrair la presència del directiu en aquest acte, molt important per fomentar el sentiment culer en el centre d’Europa. Josep Ignasi Macià, per la seva banda, va destacar com de significatiu és tenir tants seguidors en un país que està tan lluny de l’Spotify Camp Nou i es va mostrar sorprès per la passió que desperta el Barça al país i per la gran fidelitat als colors dels penyistes txecs.

Avui, trobada de penyistes i socis prèvia al partit

Com a acte previ al partit, la Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues ha organitzat una trobada de seguidors blaugrana a partir de les 17.00h a l’Svejk Plzen Restaurant. S’espera que a aquesta hi puguin assistir també els penyistes desplaçats des d’Hongria, Eslovènia, Polònia, Alemanya o Bèlgica, que també tindran una nombrosa representació a l’estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut