Valencia Basket – Barça: Triomf sòlid per tancar la setmana (80-92)
Ofert per

Els blaugrana firmen un triomf molt treballat i aconsegueixen 13 triples que acaben marcant el matx

Triomf sòlid a València. El Barça s'imposa al Valencia Basket en el partit de la competició domèstica després de firmar un matx molt seriós, sòlids en defensa i molt encertats en atac. Molt especialment des de la línia de triple. El màxim anotador blaugrana ha estat Laprovittola amb 21 punts.

Efectivitat blaugrana

El partit ha començat amb el Valencia Basket dominant el marcador en els primers compassos. Però un parcial de 2-10 favorable als de Saras ha situat el 14-17 (min 8). Els blaugrana dominaven al final dels 10 primers minuts per 18-23.

En el segon quart els barcelonistes han mantingut el seu alt encert ofensiu, en especial des del triple (9/14) per tal de marxar al descans amb un avantatge de 15 punts (40-55). Amb 32 punts anotats en el segon període els culers han sabut trencar el matx i aprofitar les oportunitats en atac.

Sense concessions

A la represa un triple de Kalinic iniciava de la millor manera la segona meitat per als de Saras. Els blaugrana no han permès que els locals se situessin dins del matx i l’avantatge ha arribat a ser de 19 punts (52-71, min 26). Al final del període el resultat era clarament a favor dels culers (60-77).

En els darrers minuts Valencia Basket s'ha apropat en el marcador fins a situar-se a 12 punts (67-79, min 35). Però els de Saras no han permès que el marcador s'ajustés més i han sabut tancar el matx per tal d'encarar els darrers minuts amb el matx encarat. Un triomf seriós dels blaugrana que es mantenen líders.