El Barça estrena lideratge a València

El Barça estrena lideratge a València

Els blaugranes visiten La Fonteta (diumenge, 18.30h)

El Barça estrenarà aquest diumenge (18.30h, Vamos) el lideratge a la Lliga Endesa visitant el Valencia Basket, en partit de la sisena jornada de l’ACB. Els blaugranes, que sumen quatre victòries seguides a la lliga, van guanyar aquest divendres a l’EA7 Emporio Armani Milà (74-56) a l’Eurolliga.

El rival

El Valencia arriba al partit amb un balanç de tres victòries i dues derrotes a la Lliga Endesa, i després de superar aquesta setmana en partit europeu a l’Alba de Berlín (87-73).

Els homes més destacats en aquest inici en l’equip d’Álex Mumbrú són Chris Jones (14,8 punts), Jared Harper (13 punts) i Bojan Dubljevic (10 punts). Cal tenir en compte altres noms com Sam Van Rossom, Víctor Claver, Xabi López-Arostegui o Klemen Prepelic. Jasiel Rivero és baixa per lesió.

El Barça

Per la seva banda, el Barça es presentarà a La Fonteta com a líder de la Lliga Endesa, amb quatre victòries i una derrota. Els homes de Saras Jasikevicius van aconseguir divendres una sòlida victòria a l’Eurolliga davant l’Olimpia de Milà que reflecteix la millora de sensacions que està experimentant l’equip.

El conjunt blaugrana manté les baixes de Nikola Mirotic, Kyle Kuric i Sergi Martínez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut