Barça - Emporio Armani Milà: Contundència blaugrana a Europa (74-56)
Ofert per

Els culers guanyen amb autoritat al Palau Blaugrana després d'un gran segon i tercer quart, on els de Saras han sentenciat el matx per sumar un nou triomf a l'Eurolliga

Gran victòria barcelonista a la 5a jornada de l'Eurolliga. Els culers han superat amb autoritat a l'Emporio Armani Milà (74-56) al Palau Blaugrana, en el retorn de la competició a Barcelona després de dues setmanes. Un gran segon quart, sumat també a un bon tercer període, ha permès als de Saras arribar amb el partit sentenciat al darrer quart i sumar una victòria important.

Igualtat inicial

El primer quart ha estat marcat per una gran igualtat sobre la pista, sense cap dels dos equips sent capaç de manar amb claredat durant els primers 10 minuts. Un parcial inicial de 0-6 donava el primer avantatge als italians, però el Barça s'ha refet amb bones accions de Laprovittola. Un parcial de 12-4 situava als de Saras per davant, però els visitants han reaccionat amb bons triples per tancar el primer quart amb màxima igualtat (21-21).

Ja al segon quart, el Barça ha posat la directa al marcador, i tot i els grans minuts de l'exblaugrana Davies, el Milà ha vist com els culers es distanciaven cada cop més, amb grans minuts d'Abrines i Tobey. Un brutal parcial de 20-5 ha catapultat al Barça, que ha arribat al descans amb contundent 43-29, deixant als italians amb només vuit punts en tot el període.

Piconadora culer

Els culers no han afluixat el ritme i han seguit dominant sobre la pista del Palau Blaugrana. Seguint amb una gran defensa, el Barça seguia obrint escletxa amb un gran Satoransky. Una gran esmaixada de Vesely, i un gran contracop culminat per Paulí, aixecaven l'eufòria absoluta al Palau per marxar al darrer quart amb un contundent +20 al marcador (61-41).

Només començar el quart període, un brutal triple de Higgins augmentava encara més la distància d'un marcador que seria insalvable. Els darrers compassos han estat ja amb el partit totalment sentenciat, amb el Barça no donant cap tipus d'opció a la reacció visitant, per acabar emportant-se el triomf amb un clar 74-56 final.

Així doncs, victòria clara dels culers per sumar el tercer triomf a l'Eurolliga després de cinc jornades disputades. Ara, els culers tancaran la setmana diumenge a la Lliga Endesa davant el València Basket (18.30 hores).