Kielce - Barça: A la final amb contundència (28-39)

Els culers guanyen amb autoritat als polonesos i certifiquen l'accés a la gran final de la Super Globe de diumenge, on els d'Ortega buscaran un nou títol

Imparables cap a la final. Els culers han guanyat amb molta contundència al Kielce (28-39) a les semifinals de la Super Globe i disputaran la gran final de diumenge davant el Magdeburg, en busca d'un nou títol.

Inexpugnable Gonzalo

Els culers han iniciat de gran manera, i un parcial de 0-5 ha obert la primera escletxa al marcador (3-7) als 12 minuts de joc. El bon atac culer ha estat important, amb Cindric i Fabregas endollats de cara a gol, però les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas sota pals han estat absolutament claus. Fins a 15 aturades ha aconseguit el porter barcelonista en només la primera part, uns números de rècord, que han permès al Barça arribar al descans manant al marcador (11-16).

No donen opció

Ja a la segona meitat, la piconadora blaugrana no s'ha aturat i ha seguit augmentant diferències al marcador, sense donar cap tipus d'opció al Kielce de ficar-se dins del partit. Makuc, Blaz Janc i Richardson han mantingut el bon nivell blaugrana en atac en una segona part molt golejadora dels culers.

Amb el pas dels minuts, el marcador s'anava ampliant cada cop més fins a arribar a guanyar de 13 (24-37) als darrers compassos, que ha estat l'avantatge màxim que ha tingut el Barça. Finalment, el Kielce ha maquillat mínimament el resultat per acabar caient per un contundent 28-39. Tot i així, els 11 gols de diferència d'avui contra el Kielce és la màxima diferència en un partit entre els dos equips.

Així doncs, els blaugrana disputaran la gran final de diumenge davant el Magdeburg (19.30 hores, hora de Barcelona), el rival contra el qual van caure els culers a la final del curs passat, per buscar la revenja i intentar assolir la que seria la 6a Super Globe de la història barcelonista.

Kielce, 28
Barça, 39

Kielce: Andreas Wolff (-), Igor Karacic (-), Artsem Karalek (2), Nedim Remili (2), Szymon Sicko (-), Arkadiusz Moryto (4), Dylan Nahi (1) -set inicial-, Mateusz Kornecki (-), Igor Karacic (-), Szymon Sicko (3), Miguel Sánchez-Migallón (1), Nicolas Tournat (5), Michal Olejniczak (1), Àlex Dujshebaev (3), Dani Dujshebaev (5), Haukur Thrastarson (1), Tomasz Gebala (-).
Barça: Pérez de Vargas (-), Thiagus Petrus (-), Fàbregas (5), Dika Mem (4), N'Guessan (5), Aleix Gómez (-), Aitor Ariño (3) -set inicial-, Emil Nielsen (-), Cindric (6), Blaz Janc (4), Makuc (4), Langaro (-), Hampus Wanne (-), Richardson (5), Carlsbogard (-), Frade (3)
Parcials: 2-2, 3-5, 6-8, 7-10, 10-14, 11-16 (descans), 15-21, 15-25, 17-28, 21-32, 24-36, 28-39 (final)
Àrbitres: Matija Gubica, Boris Milosevic