Un inici trenca-rècords per a Lewandowski

Un inici trenca-rècords per a Lewandowski

Des de Ronaldo, a la temporada 1996/97, que cap jugador debutant a la Lliga igualava o superava la desena de gols a la competició en les primeres 10 jornades

Robert Lewandowski suma i segueix. Contra el Vila-real va signar un nou doblet -el quart a la Lliga- i s’enfila ja fins als 16 gols en la seva primera temporada al FC Barcelona. De tots aquests, 11 han estat a la Lliga, on el flamant Trofeu Gerd Müller està trencant tots els registres golejadores d’un nouvingut a la competició.

Una arrencada de Lliga com la de Ronaldo, Romario o Cruyff

Cal remuntar-se 26 anys enrere per trobar l’últim jugador debutant a la Lliga que va signar 10 o més gols a la Lliga en les primeres 10 jornades de Lliga. Va ser Ronaldo, que va fer-ho amb el Barça a l’inici de la temporada 1996/97. Més lluny queden els registres de Romario (1993/94), Krankl (1978/79) i Cruyff (1974/75), que també van igualar o superar la desena de gols en les primeres 10 jornades. Tots, amb el Barça.

D’aquesta manera, Lewandowski ha superat els registres signats per Zlatan Ibrahimovic, que va trigar 12 partits per anotar els seus 10 primers gols a la Lliga, o Cristiano Ronaldo, que va necessitar 13 compromisos per arribar a la desena de gols en la seva primera temporada al Reial Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut