Segon esforç de la setmana a Kaunas

Segon esforç de la setmana a Kaunas

El Barça visita aquest dijous (19.00h) la pista del Zalgiris

El Barça visita aquest dijous (19.00h, DAZN) la pista del Zalgiris Kaunas en la jornada 4 de l’Eurolliga, en un partit que suposarà el segon duel a domicili de la setmana. Els blaugranes arriben a Lituània en el millor moment de la temporada i després de guanyar aquest dimarts el Bayern de Munic (73-84).

El rival

El Zalgiris Kaunas va aconseguir la seva primera victòria europea de la temporada el dimarts contra la Virtus Segafredo de Bolonya (68-65), i ara mateix té un balanç d’un triomf i dues derrotes. Els seus homes més destacats dimarts van ser Ignas Brizadeskis (14 punts) i l’exblaugrana Rolands Smits (13 punts).

Cal tenir en compte altres jugadors com Keenan Evans (13,3 punts per partit), Kevarrius Hayes (9,3 punts per partit) i Lukas Lekavicius.

El Barça

Per la seva banda, el Barça arriba al partit després d’encadenar quatre victòries consecutives en totes les competicions, dues a l’Eurolliga. Els de Saras Jasikevicius van començar la setmana amb un triomf molt sòlid davant el Bayern (73-84) i busquen refermar el creixement experimentat en els últims partits.

El conjunt blaugrana es presentarà a Kaunas amb les baixes de Nikola Mirotic, Kyle Kuric i Sergi Martínez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut