Barça - Valdepeñas: Un inici immaculat (5-3)

Barça - Valdepeñas: Un inici immaculat (5-3)

Els gols de Ferrao (x2), Lozano, Pito i Sergio González permeten als de Jesús Velasco fer un cinc de cinc en aquest començament de lliga

El Barça de futbol sala continua sumant tots els seus partits per victòries. La cinquena, després de cinc jornades disputades, ha arribat contra el Valdepeñas, al Palau, en una jornada 6 avançada per la disputa la setmana vinent de la Main Round.

Un enfrontament en què es veien les cares el primer contra el segon. I això ja feia preveure en la prèvia que el duel seria disputat. Com, de fet, ha acabat sent, entre dos equips que han mostrat un gran nivell. Finalment, però, la balança s’ha decantat del cantó blaugrana, amb gols de Ferrao (x2), Lozano, Pito i Sergio González.

La intensitat ha estat la tònica d’un partit que no s’ha decidit fins al segon temps. Ha començat colpejant el Valdepeñas, en el primer temps i molt ràpidament, amb un gol de Rafa Rato de falta. Però els de Jesús Velasco, a poc a poc, han anat creixent sobre el parquet i, en 20 segons, han pogut capgirar el marcador. Primer amb un xut a la mitja volta de Ferrao (1-1, min 10) i, posteriorment, quan Lozano ha aprofitat una errada defensiva visitant per fer el gol amb què s’arribaria al descans (2-1, min 11).

Perquè, tot i que el Barça ho ha intentat, no ha pogut batre més un Edu que ha salvat l’equip de Ciudad Real abans del pas pels vestidors. A la represa, però, l’equip blaugrana sí que ha trobat el gol. I novament de manera pràcticament consecutiva. Primer Pito ha aprofitat un refús del porter per fer el tercer (3-1, min 26), mentre que Sergio González no ha fallat a la seva cita amb el gol -cinc gols en cinc jornades- per ampliar diferències (4-1, min 27).

Ferrao, que va descansar contra l’Aspil-Jumpers Ribera Navarra, ha tornat a l’equip amb un doblet i ha fet el cinquè i el de la tranquil·litat absoluta (5-1, min 32). Perquè, a partir d’aquí, el Valdepeñas ha intentat reduir diferències amb el porter-jugador, i Ivi i Bynho ho han aconseguit en el tram final (5-3, min 39), però la victòria no s’ha escapat i els tres punts s’han quedat al Palau.

Ara el proper repte del Barça serà aquest divendres a la pista de ElPozo Múrcia, en un altre partit que es preveu espectacular, abans de viatjar cap a Malta per disputar la Main Round de la Champions.

LA FITXA

Barça, 5

Valdepeñas, 3

Barça: Dídac, Antonio, Lozano, Adolfo i Ferrao -cinc inicial- Sergio González, Pito, Catela, Ortiz, André Coelho, Marcenio, Dyego.

Valdepeñas: Edu, Boyis, Rafa, Bateria, Solano -cinc inicial- Nano, Lemine, Bynho, A. Claudino, Matheus Preá, Ivi.

Gols: 0-1, Rafa Rato (min 3). 1-1, Ferrao (min 10). 2-1, Lozano (min 11). 3-1, Pito (min 26). 4-1, Sergio González (min 27). 5-1, Ferrao (min 32). 5-2, Ivi (min 39). 5-3, Bynho (min 39).

Àrbitres: Botella López, Castillo López. Groga a Dyego, de l’equip local, i a Rafa Rato, Solano i Edu, de l’equip visitant. A més, ha expulsat Matheus Préa, amb doble groga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut