Bayern -Barça: Victòria amb autoritat a l’Eurolliga (73-84)
Ofert per

Els de Saras Jasikevicius guanyen el primer partit del doble compromís europeu de la setmana

Segona victòria consecutiva del conjunt blaugrana a l’Eurolliga. Després d’un inici de partit encallat, l'equip barceloní ha pogut desplegar els seus efectius en atac i acabar per davant a la primera part. En la represa el Barça ha aprofitat per obrir forat en el marcador, que li ha servit per acabar guanyant el partit amb 11 punts de diferència.

Un inici igualat

El partit ha començat amb els dos equips desencertats. Una combinació entre Satoransky i Sanli, ha permès obrir la llauna amb un tir de dos des de sota la cistella del pivot turc. En un primer quart marcat pels errors en tirs oberts, els alemanys, gràcies a una forta defensa del Barça, han fallat els seus primers cinc tirs. Però, després d’uns minuts, el Bayern, ha pogut estrenar el marcador amb uns tirs lliures de Rubit. Seguidament, dos errors en defensa del conjunt blaugrana han permès als alemanys situar-se per davant en el marcador. Ara bé, dos triples de Laprovittola i Kalinic han situat l’empat en la finalització dels deu primers minuts.

El partit ha progressat amb un context molt semblant al del primer quart. Cap dels dos equips ha estat capaç d’imposar el seu atac per sobre de la defensa rival i això s’ha traduït en un marcador molt igualat. Després d’un temps mort de Saras Jasikevicius, dos triples d’Abrines i una esmaixada de Vesely han col·locat el +7 en el marcador (22-29) quan faltaven 5 minuts per a la mitja part. Ara bé, els d’Andrea Trinchieri han retallat distàncies a la finalització del segon quart i s’han posat a un punt després d’un triple de Weiler-Babb. Una cistella plena de talent de Laprovittola ha deixat el 34-37 al lluminós al descans.

S’imposa l’atac blaugrana

La represa ha començat amb una bona dinàmica en l’atac blaugrana. Tres triples, un de Satoranky només començar, dos de Laprovittola i un tir de dos de Vesely, han posat la màxima diferència al marcador (+12). El Bayern ha amenaçat diverses vegades en apropar-se, però el conjunt blaugrana ha frustrat tots els seus intents. Els homes de Saras Jasikevicius a mesura que avançava el tercer quart han mostrat un atac molt més dinàmic. Això, combinat d’uns bons minuts des de la línia de triple, ha permès als culers trencar el partit i mantenir la distància en el marcador.

El darrer quart ha començat amb un Bayern més endollat per capgirar el partit. El Barça ha baixat les revolucions en atac i això ho ha aprofitat el conjunt alemany per retallar distàncies en el marcador. Tot i això, el conjunt blaugrana ha mantingut la calma amb una distància de + 10 en el marcador. Una cistella d’Abrines i uns tirs lliures de Vesely han acabat de situar el resultat final (73-84).

Ara els de Saras s’enfrontaran al Zalguiris Kaunas (19.00h) el pròxim dijous 20 d’octubre en el que serà el segon partit a domicili de la competició europea aquesta setmana.