Alexia oferirà la Pilota d’Or al Johan abans del Barça – Benfica i a l’Spotify Camp Nou en la prèvia contra el Vila-real

Alexia oferirà la Pilota d’Or al Johan abans del Barça – Benfica i a l’Spotify Camp Nou en la prèvia contra el Vila-real

Gavi i Lewandowski també compartiran el ‘Trofeu Kopa’ i el ‘Trofeu Gerd Müller’ amb l’afició el dijous en els prolegòmens del partit de Lliga que se celebrarà a l’Estadi a les 21.00 hores

El FC Barcelona va protagonitzar alguns dels moments clau de la gala celebrada aquest dilluns a París, al Teatre Châtelet, i que va premiar els millors jugadors de la temporada passada. En els guardons que atorga la revista France FootballAlexia Putellas es va endur el premi de la Pilota d’Or femenina a la millor jugadora del 2022, i va revalidar el trofeu per segon any consecutiu per primer cop en la història. Per la seva part, Gavi va guanyar el Trofeu Kopa, que distingeix el millor jugador menor de 21 anys, i Robert Lewandowski el primer Trofeu Gerd Müller, que l’acredita com el futbolista més golejador de la temporada passada, entre Club i selecció.

Demà mateix a la nit, Alexia oferirà la seva segona Pilota d’Or a l’afició de l’Estadi Johan Cruyff, en la prèvia del partit de Champions davant el Benfica (21.00 hores). Després de l’escalfament, la millor jugadora del món apareixerà per mostrar el guardó als aficionats i aficionades.

A més, i seguint amb la celebració dels guardons aconseguits a París, també aquest dijous tant Alexia com Gavi i Lewandowski compartiran els seus respectius reconeixements amb l’afició del FC Barcelona, en la prèvia del Barça – Vila-real, que es juga a l’Spotify Camp Nou (21.00 hores).

Així, després de l’escalfament, Gavi i Lewandowski es quedaran a la gespa de l’Estadi per tal d’oferir als culers el Trofeu Kopa i el Trofeu Gerd Müller, respectivament. A continuació, Alexia saltarà a la gespa per compartir la Pilota d’Or amb tota l’afició commemorant així aquesta fita històrica, al ser la primera jugadora en la història que obté aquest guardó dos anys consecutius, i  també el del futbol femení blaugrana. 

Aquesta serà, doncs, la quarta vegada que Alexia ofereixi un reconeixement individual a l’Spotify Camp Nou, després de l’ofrena dels premis a 'Millor Jugadora UEFA' en les temporades 2020/21 i 2021/22, i la seva primera Pilota d’Or de la temporada 2020/21.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut