Derrota del Barça CBS (79-70) tot i el bon joc a Gernika

Derrota del Barça CBS (79-70) tot i el bon joc a Gernika

Les blaugranes van arribar amb opcions fins a l'últim minut

El Barça CBS ha per­dut a la pista del Loin­tek Ger­nika per 79-70 i ha encai­xat la seva pri­mera der­rota a la lliga feme­nina. El con­junt blau­grana ha domi­nat durant molts minuts en el mar­ca­dor i ha arri­bat a tenir nou punts d’avan­tatge. En el dar­rer quart, però, el con­junt basc ha donat la volta al par­tit i s’ha empor­tat la seva segona victòria.

El pri­mer quart ha estat força ani­ve­llat (18-19) i en el segon les bar­ce­lo­ni­nes s’han anat dis­tan­ci­ant en el mar­ca­dor i s’ha arri­bat al des­cans amb set punts de marge, 29-36.

En l’inici del segon temps, el Barça ha acon­se­guit el seu màxim avan­tatge, de nou punts (29-38). I a par­tir d’aquí els dos equips han jugat a ràfegues, amb par­ci­als clars per un i altre, amb les blau­granes man­te­nint l’avan­tatge o el Ger­nika situ­ant-se a un punt.

El Barça ha entrat en els dar­rers deu minuts amb dos punts de marge, però després ha encai­xat un par­cial de 13-0. El con­junt basc s’ha avançat de deu punts (72-62), per aca­bar gua­nyant per 79-70.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut