L’Spotify Camp Nou com a punt d’inflexió

L’Spotify Camp Nou com a punt d’inflexió

Després de les decepcions contra l’Inter i el Reial Madrid, el FC Barcelona encara una setmana amb tres partits a casa

Toca aixecar-se. Després de dos resultats negatius contra l’Inter a la Champions (3-3) i en el Clàssic de Lliga (3-1) el FC Barcelona afronta una setmana amb tres partits consecutius a l’Spotify Camp Nou que ha de servir per reivindicar-se i recuperar les bones sensacions mostrades durant el primer tram de la temporada.

Vila-real i Athletic Club, dos rivals exigents

El primer dels tres compromisos serà aquest dijous, a les 21 hores, contra el Vila-real. El Submarí Groc d’Unai Emery, semifinalista de la passada Lliga de Campions, visitarà l’Spotify Camp Nou després d’haver signat un gran inici de curs, tot i que els darrers resultats no han estat igual de bons.

Tot seguit, el diumenge a les 21 hores, serà el torn de l’Athletic Club, un altre dels equips que ha arrencat el curs a tot gas. Sota la batuta de l’exblaugrana Ernesto Valverde, els bascos han recuperat la seva millor versió i prometen posar les coses difícils al Barça de Xavi.

El Bayern, la traca final

El duel contra el Bayern de Munic serà el colofó a la marató de partits a l’Spotify Camp Nou el dimecres 26 a les 21 hores. El conjunt bavarès, ja matemàticament classificat per als vuitens de final, torna a creuar-se en el camí del Barça en un duel que, depenent del que passi en l’Inter-Viktoria Plzen que es juga unes hores abans, pot ser transcendental o no per al desenllaç del grup C de la Champions.

Després d’aquests tres partits a casa, el Barça viatjarà a València per jugar el dissabte 29 a Mestalla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut